Gå til hovedinnhold

Slik finner du riktig passform
Slik tar du riktige mål til dressen din

Slik finner du riktig passform Slik tar du riktige mål til dressen din
Slik tar du riktige mål til dressen din12

Passform er nøkkelen

En dress er kun god dersom passformen er god. Din perfekte blazer skal umiddelbart få deg til å føle deg pyntet og pen. Den riktige passformen vil ikke bare være stilig, men også behagelig å ha på seg i timevis. I tillegg er den laget for å vare, slik at du kan stole på den i årevis. De perfekte buksene skal få deg til å føle at du kan foreta deg hva som helst. Med riktig passform vil du føle deg komfortabel og fri til å bevege deg gjennom hele dagen som en konge. For å finne din beste passform og størrelse, må du først ta målene for blazeren og buksene dine. Les videre for å lære hvordan du går frem.

Raúl - Sophisticated Navy Blue Suit Look

Dette trenger du

Finn et målebånd, en penn og et stykke papir. Skriv ned målene etter hvert som du måler og sammenlign dem med størrelsestabellen til merket du er interessert i for å finne din nøyaktige størrelse. Er du klar!

Blazer-målene

For å få riktig resultat kan du ta på deg en skjorte som passer deg perfekt når du skal måle skuldrene dine. Plasser målebåndet der skuldersømmen møter ermesømmen og mål så tvers over ryggen til den andre skulder-/ermesømmen.

For å måle ermet kan du holde armene nedover langs siden og slappe av i skuldrene. Hold så målebåndet øverst ved kanten av sømmen mellom skulderen og ermet. Mål rett nedover til midten av håndleddet.

For å måle brystet kan du stå med avslappede armer nedover langs siden og måle rundt den bredeste delen av brystet.

For å måle overarmen kan du surre målebåndet over og rundt skulderbladene, på samme sted som ved brystmålet.