Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv
Sleek fits
Din personlige bukseguide

Det nyeste innen mote for damer

Vi her hos ABOUT YOU vet at damer alltid vil være opptatt av mote både når det gjelder klær, tilbehør og sko. Derfor har vi som mål at du alltid skal kunne finne det du leter etter her i nettbutikken vår, både når det kommer til ulike antrekk, men også når det gjelder merker og prisklasser. Mote på nett gjør at utvalget blir langt større enn i fysiske butikker, og vi tilbyr det siste innen trender for damer. La deg inspirere av siste nytt innen motebildet eller velg heller den klassiske stilen om du trives bedre med det. For deg som er opptatt av helse og aktivitet kan vi tilby et enormt utvalg av sportsklær, og i tillegg har vi vi en egen avdeling for treningsutstyr. Vi sender det raskt og enkelt rett hjem til deg.

Damemote for overkroppen

I vår nettbutikk finner du bluser, topper og T-skjorter for alle anledninger. Kanskje du liker overdelene i sterke farger, eller er du den mer nøytrale typen? Uansett hvilke moteretning du liker, vi har utvalget som gjør at du finner det du vil ha. Har du behov for noe som varmer mer, kan vi garantere at du finner det du trenger blant våre gensere, ytterjakker og kåper. Våre ytterjakker kommer med en rekke gode egenskaper som avtakbart innerfôr, tykke hetter eller en ekstra skreddersydd passform. Kombiner dine nye høstklær eller vinterklær med våre nydelige støvletter av høy kvalitet, eller en annen type sko som du er komfortabel med. Det er det fine med ABOUT YOU, her kan alle damer finner akkurat det de ønsker å gå med.

Damemote for underkroppen

Når det gjelder underkroppen kan du lett kle deg med både bukser, skjørt eller kjoler. Hos ABOUT YOU kan du velge mellom et hav av ulike buksemodeller. Liker du de kule cargobuksene som er på mote for damer? Eller mer myke og behagelige stoffbukser? Eller vil du heller velge et par klassiske jeans? Du bestemmer, vi har utvalget! I nettbutikken florerer det også av nydelige kjoler og skjørt for alle anledninger, i et hav av farger og ulikt snitt. Sammen med men noen av våre lekre sko er du klar for det meste som livet byr på. Som den siste finishen på antrekket kan du klikke deg gjennom vårt gode utvalg av tilbehør fra både eksklusive og rimeligere merker. Skulle du klikke hjem noe du ikke var så fornøyd med, er det superenkelt å sende det i retur til oss.

false