Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv
 Merkeoverskrifter

Monki – En fargerik klesverden

Monki er et svensk klesmerke som ble grunnlagt i 2006, på samme tidspunkt som de åpnet sin første butikk i Gøteborg. Klesmerket er et fargerikt konsept, som selger moteriktige klær til unge kvinner som ønsker å skille seg ut. Merket ble født på grunn av et hull i markedet for nettopp denne stilen. Hos Monki får du plagg til en lav pris, slik at du enkelt kan investere i en gøyal garderobe, og dette uten å gå på bekostning av å tenke bærekraftig. I 2008 ble merket en del av HM-gruppen, som også har andre merker som ARKET, & Other Stories, COS, Weekday og Afound. Selskapet har i dag 96 fysiske butikker over 19 ulike markeder i Europa og Asia, og sender til hele 30 markeder online. Du kan kjøpe dine neste fargerike moteplagg i ABOUT YOU sin nettbutikk.

Monki – Klær for selvtillit og søsterskap

Monki er et historiefortellende merke med en særegen og visuell fremtoning, noe som kommer godt frem i klærnes silhuetter, farger og mønstre. Klesmerket blander den skandinaviske looken med kreativ street style, og på denne måten ønsker de å styrke unge kvinners selvtillit. Dette gjør de ved å tilby en rekke ulike plagg som kan styles for å uttrykke personlig stil. I tillegg reflekteres Monki sin unike stil i de energiske og fargerike butikkene deres, som består av discokuler og konfetti. Når du handler trendy klær fra Monki tar du også del i et samhold hvor det er fokus på bærekraft, mental helse og annen kvinnehelse, i tillegg til positivt kroppsfokus. Som en del av dette merket er det viktig å løfte frem søsterskap, og dette er noe de jobber aktivt med å skape gjennom sitt brand ved å styrke kvinner.

Monki – Stort utvalg av farger og mønstre

Monki har et stort utvalg av unike klær, og ønsker å tilby et univers med en alternativ stil. Dette inkluderer også produkter som annet tilbehør, sminke og interiør til hjemmet. Alt er i den samme fargeglade og lekende stilen, og er ment til å inspirere unge kvinner til å uttrykke sitt unike selv, for å utgjøre en forskjell i verden. Deres kolleksjoner inkluderer skjørt, bukser og jeans i forskjellige modeller, i tillegg til topper, jakker og kjoler i ulike spennende mønstre. Monki har også et utvalg av trendy sko og sokker, preget av glitter og andre detaljer. Sjekk ut det fargerike utvalget av Monki hos ABOUT YOU!