Gå til hovedinnhold
Let's get ready for Black Friday!
Uslåelige tilbud og rabatter5

BLACK FRIDAY hos ABOUT YOU

Black Friday er over, men hos ABOUT YOU finner du dine favorittmoteplagg til fantastiske priser hele året rundt! Oppdag salg på damemote og kjøp klær, sko og tilbehør til spottpriser. Herrer finner nedsatt herreklær på salget av herremote. Bestilt i dag – med gratis forsendelse* direkte hjem til deg.

Black Friday 2023: 24. november 2023

BLACK FRIDAY skaper priskrig i år igjen. Eksklusive Black Friday-rabatter betyr at prisene senkes og får alle shopping-hjerter til å slå fortere! Men hva er historien bak de fantastiske BLACK FRIDAY tilbudene? Her kommer en forklaring i fra ABOUT YOU:


BLACK FRIDAY stammer opprinnelig fra USA og avholdes på dagen etter Thanksgiving – en familiefest som handler om nestekjærlighet, kalkun og stuffing og som har likhetstrekk med vår klassiske høsttakkefest. Mange amerikanere tar seg langhelgsfri den påfølgende fredagen og benytter den til å handle årets første julegaver – og dermed er julesesongen i gang!


Butikkeiere ble så klart oppmerksomme på denne tendensen og begynte å introdusere gedigne rabatter for å oppnå høyest mulige salgstall. På BLACK FRIDAY åpner mange butikker dørene allerede kl. 05.00 om morgenen og byr på uendelige prisnedsettelser, spesialtilbud og rabatter. For å kunne få tak i de ettertraktede stor tilbudene, stiller mange kjøpelystne seg i kø utenfor butikkene allerede natten i forveien.


Etterhvert som netthandelen begynte å spre seg mer og mer, ble CYBER MONDAY introdusert på første mandag etter Thanksgiving. Mens BLACK FRIDAY opprinnelig var ment for den fysiske handelen, var tilbudene på CYBER MONDAY ment for netthandelen. Men etterhvert har de to dagene blitt slått sammen og utgjør nå en ekstra lang langhelg proppet med supertilbud.


Men hvordan oppstod egentlig det fengende navnet "BLACK FRIDAY", tro?


Det finnes mange teorier og myter om hvordan navnet BLACK FRIDAY oppstod – her er de tre mest kjente:

  • Teori 1: Den gigantiske menneskemengden som myldrer gjennom shoppingsentrene denne fredagen ser ut som en enorm, svart masse
  • Teori 2: Ved å markedsføre tilbudene forvandler butikkene sine røde tall til svarte.
  • Teori 3: Butikkeierne får svarte fingertupper av å telle de store fortjenestene sine.

Alle er dog enige om én ting: Butikkeierne tjener godt på det samtidig som kundene sparer mye penger – win-win!

BLACK FRIDAY hos ABOUT YOU

Også ABOUT YOU har uimotståelige tilbud til deg på BLACK FRIDAY. Fredag 24. november 2023 kan du glede deg til attraktiv mote til uslåelige priser – og det beste av alt er at det hele foregår hjemmefra! Du slipper de overfylte kjøpesentrene og å kjempe om de siste supertilbudene med spisse albuer. Du bestiller varene enkelt og behagelig fra sofaen i ditt eget hjem og unngår de lange køene foran prøverommene og kassene. Hos ABOUT YOU finner du jakker, kjoler, bukser og mye mer på vårt BLACK FRIDAY-SALG – men kun så lenge lageret varer! Så pass på å sikre deg de hotteste tilbudene før noen andre gjør det. Gled deg til adventstiden med ABOUT YOU og dra fordel av betaling med faktura, gratis frakt* og 100 dagers returrett!

Ofte stilte spørsmål om Black Friday

Når inntreffer Black Friday 2023?

Fredag 24. november 2023

Hva skjer på Black Friday egentlig?

På Black Friday setter butikker, både fysiske og online, drastisk ned prisene sine over en kort periode. Mange mennesker bruker denne muligheten til å kjøpe inn julegaver til en billig pris.

Hvor lenge varer Black Friday?

Black Friday finner sted på en fredag, som navnet antyder. Imidlertid starter mange butikker deres salgskampanjer allerede noen timer tidligere og lar de vare hele langhelgen gjennom. De fleste Black Friday-kampanjer løper derfor over minst tre dager.

Populære merker på Black Friday-salget