Skip to main content

Oppdag vårt SEASON SALE: Opptil 70% rabatt5


Helly Hansen: feirer drift i mer enn 140 år

Merket kan nå feire 140 år med innovasjon. Fra hjemme i Norge startet det hele i 1877 da en sjøkaptein fant en bedre måte å beskytte seg mot det harde været på sjøen. Like etter lanserte kaptein Hansen og kona blant annet vanntette oljeskinn-jakker. Helox waterproof fabric var den neste evolusjonen innen vanntette stoff. I 1961 ble fiberpile oppfunnet - den nye fleecen. Helly Hansen inngikk samarbeid med Norwegian Fiber Pile Inc. Da Helly Hansen beveget seg over i moderne tid, lanserte Helly Hansen nye måter å beskytte seg mot hardt vær. I 2004 produserte de sitt eget prisvinnende fottøy kalt seilstøvel. I 2012 introduserte selskapet den prisvinnende H2 Flow Jacket med den nye H2 Flow-teknologien for bedre temperaturreguleringer. Alle disse nye oppfinnelsene fortsatte å følge i den moderne tiden.

Helly Hansen - Samlingen

Helly Hansens nye teknologier er prisvinnende. Helly tech er et vanntett ytre lag som beskytter deg mot hardt vær. Den har en unik membran som holder vann ute, og lar svette passere gjennom. Dette holder deg tørr fra utsiden og dermed komfortabel. Lifa-teknologien er de første tekniske baselagene som er basert på garnteknologi som flytter fuktigheten bort fra huden og etterlater kroppen varm og behagelig. H2 Flow er et temperaturregulering system som gir allsidighet og komfort i skiftende vær. Lifaloft-teknologi får deg til å føle deg varmere og lettere med en ny isolasjonsjakke. Lifa Infinity Pro-teknologi er den mest innovative vanntette teknologien noensinne. Helly Hansens produkter er laget ved hjelp av deres unike teknologier, og kan enkelt bestilles hjem til deg fra nettbutikken deres.

Helly Hansen - Designet

Helly Hansen streber alltid etter å lage livslange produkter som varer gjennom generasjoner. I tillegg så har dette merket et viktig mål, nemlig å jobbe med bærekraftige materialer. Bomull er et av de mest brukte tekstilene, særlig når det kommer til produksjonen av t-skjorter, hoodies, arbeidsjakker og bukser. Ull får deg til å føle deg varm og er også resistent mot bakterier. Merinoull er kjent for å trives i ekstreme klimaer og det er et smart valg for utendørsaktiviteter. Ull er lettvektig, naturlig og varig når det blir tatt hånd om på en ordentlig måte. Helly Hansen bruker ull i baselag i produktene deres. Polyamide kom først inn i tekstilindustrien i 1930 og ble markedsført som nylon. Nylon 6 og nylon 6,6 er mest kjent og sterkere enn polyester. Høyt-presterende yttertøy og fottøy laget av disse materialene, er bare noe av utvalget som du finner på nett hos ABOUT YOU.