Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv

Dr. Martens: Ikonisk skotøy

Historien til Dr. Martens går tilbake til etterkrigstiden da den 25 år gamle soldaten Klaus Märtens skulle fikse en brukket fot ved hjelp av en luftfjæret skosåle. Han laget en prototype med nål og tråd, og startet et samarbeid med Herbert Funk, en studiekamerat. De begynte å produsere sine egne, unike sko. I 1959 begynte de å reklamere for skoene, noe den engelske familiebedriften Griggs la merke til. De kjøpte snart en eksklusiv lisens og fikk gjort noen små endringer. Blant annet den gule sømmen ble lagt til - noe som kjennetegner produktene deres til den dag i dag. Merket har vært en klassiker i mange år og er kjent for det enkle men robuste designet. Dr. Martens fortsetter å være tro mot seg selv, samtidig som de fortsetter å være nyskapende og kreative. De produserer holdbare sko som er laget for å tåle en støyt.

Dr. Martens - Riktig skotøy hele året

Dr. Martens er lett å kjenne igjen på det enkle designet, og den unike og slitesterke sålen. De lager sko som du kan bruke året rundt, og til alle antrekk, enten du bruker bukser, kjoler eller skjørt. Du finner skotøy i utallige varianter fra Dr. Martens i nettbutikken til ABOUT YOU. I utvalget finnes sko til både damer og menn. Velg blant lave sko, sneakers, boots og støvler. Modellene kommer med ulik høyde på både skaft og såle. Trenger du noe å ha på deg på de litt kaldere dagene? Da er kanskje snøreboots et alternativ for deg. Er du klar for vår og sommer? Sjekk ut lave sneakers i ensfarget hvit, de passer til de fleste antrekk. Finn det skoparet som passer deg best, bestill det hjem til deg og bli skofin i dag du også.

Vis frem din individuelle stil med Dr. Martens

Dr. Martens tiltrekker seg ofte de som har sin egen individuelle stil, med en autentisk karakter som står for noe. Merket har blitt et ikon og passer godt for deg som vil være litt annerledes. De lar kundene benytte støvlene og skoene som en del av deres egen individuelle og særegne stil. Samtidig er produktene kjent for holdbarhet og komfort, skotøyet er av ypperlig kvalitet og svært holdbart. ABOUT YOU sin nettbutikk har mange modeller fra Dr. Martens. Velg deg ut et par sko som du vil trives i og få de sendt hjem til deg slik at du kan vandre rundt med Dr. Martens på beina i lang tid fremover du også.