Gå til hovedinnhold

Vi elsker mote.
Og vi elsker planeten vår.

Vårt bidrag
Vi tror på ideen om å drive virksomhet med en positiv miljøpåvirkning og rettferdig behandling av alle mennesker. Vi tar derfor sikte på å drive vår virksomhet med så mye positiv påvirkning som mulig på noen eller noe. Som en del av vår tilnærming fokuserer vi på tre områder: bærekraftsfokuserte produkter, sirkularitet og vårt miljømessige fotavtrykk.
Produkter med fokus på bærekraft
Det finnes ingen produkter som er 100% bærekraftige. Men vi mener at mange produkter bør være et foretrukket valg sammenlignet med andre lignende produkter. Med forskjellige funksjoner i nettbutikken vår tar vi sikte på å gi kundene våre muligheten til å ta informerte kjøpsbeslutninger, som tar hensyn til hvordan produkter påvirker miljøet og arbeidsvilkårene.
Naviger blant våre bærekraftsymboler mens du shopper
Sjekk ut kategorien vår "mer bærekraftig" for å finne inspirasjon.
Bruk våre bærekraftfiltre for å velge produkter med ditt foretrukne bærekraftfokus.
Trykk på symbolet mens du handler for å se et sammendrag av produktets bærekraft.
Ta en titt på avsnittet om bærekraft på produktinformasjonssiden for å finne enda mer informasjon om materialer, produksjon og sertifisering av produkter.
Sirkularitet
Våre tiltak for å sikre at moten er sirkulær har som mål å forlenge produktenes levetid og redusere avfallet som oppstår ved produksjon og forbruk av mote. For å gjøre det enklere å endre forbrukervaner, tilbyr vårt Second Love-sortiment alternativer til ny mote, inkludert brukt- og upcycling alternativer.
Upcycling sortimentet
Vårt klimaavtrykk
Vi måler klimaavtrykket vårt kontinuerlig og forbedrer analysene våre i henhold til dette. Med den kunnskapen vi får, fastsetter vi mål for å redusere klimaavtrykket vårt, samarbeider med partnerne våre for å oppnå forbedringer og deler fremgangen vår årlig i ESG-rapporten vår.
Se våre bedriftstiltak
Regnskapsåret 2022/2023 i tall
I regnskapsåret 2022/2023 reduserte vi utslippene for e-handelsvirksomheten vår til 1,20 kg CO₂e per bestilling, noe som viser en forbedring av utslippseffektiviteten, sammenlignet med 1,31 kg CO₂e året 2020/2021. I tillegg reduserte vi våre Scope 1 og 2 klimagassutslipp med 53,7 % sammenlignet med 2020/2021, noe som understreker vår forpliktelse til å redusere vårt karbonavtrykk. I tillegg så økte vi andelen av våre forretningspartnere med vitenskapsbaserte mål til 54,4 %. Disse resultatene gjenspeiler vår kontinuerlige innsats for å prioritere bærekraft og redusere vår miljøpåvirkning.
Slik kan du bidra
Det er så enkelt som å kutte ned på forbruket, ta mer bevisste valg, velge sirkularitet i de daglige beslutningene dine og ta vare på favorittplaggene dine for å forlenge levetiden deres. Utforsk vår Love Your Wardrobe-side for enkle og kreative reparasjons- og pleietips.
Å være bevisst
Det er mange måter å være mer bevisst på når du handler klær. Du kan for eksempel bygge en kapselgarderobe, velge upcyclede eller brukte plagg, eller mer bærekraftige alternativer innen mote. Det finnes et hav av muligheter. Velg merker som deler dine verdier, og kjøp med intensjonen om å elske plaggene dine så lenge som mulig.
Ta vare på klærne dine
Riktig pleie vil bidra til at klærne dine varer lenger. Det kan være så enkelt som å følge anvisningene på etiketten og vaske klærne sjeldnere og med kaldt vann. Finn en god skredder og ikke kast klærne dine. Gi dem muligheten til å få et nytt liv.
Bli en del av den sirkulære bevegelsen
Det er flere måter å gi klærne dine et nytt liv på, for eksempel ved å gjenbruke eller gjenvinne dem, sette i gang med DIY-prosjekter og selge eller donere dem til et godt formål. Du kan også vurdere å bytte klærne dine med venner som et morsomt alternativ.