Gå til hovedinnhold

Elsk din garderobe

Ved å ta ordentlig vare på favorittplaggene dine vil du ha glede av dem lengre, samtidig som det har en positiv innvirkning på planeten vår. Lær enkle, raske og praktiske tips om hvordan du reparere, rengjøre, men også endre eller bruke klærne dine på helt nye måter, slik at tiden deres sammen blir forlenget. Er du klar?
Reparasjoner
Gjenoppliv klærne dine med disse smarte og grunnleggende reparasjonstipsene. De vil spare deg for tid og til og med en tur til skredderen.
Sy på en ny knapp Henger knappen din bokstavelig talt i en tynn tråd? La oss fikse det. Her finner du en idiotsikker metode for å feste en ny knapp.
Slik lapper du et hull Har du fått hull i klærne men ikke nål og tråd? Her finner du et enkelt hack for å fikse hull ved å bruke en lapp, bakepapir og et strykejern.
Reparer en revet søm Har du revet en søm som du trenger å fikse med en gang? Dette er enklere enn det høres ut – alt du trenger er nemlig en saks, en nål og tråd. La oss prøve det sammen.
Kleshacks
Oppdag morsomme, raske og kreative måter å oppdatere og gjenbruke favorittplaggene dine på. Gi dem en ny sjanse!
Lag en balaclava utav skjerfet ditt En balaclava er et trendy tilbehør på den kalde årstiden, og alt du trenger for å lage din egen er favorittskjerfet ditt. Her får du vite hvordan du gjør det.
Spice opp dine sneakers Har du for mange sneakers i garderoben din, samtidig som du ønsker et supreme par? Oppgrader de hvite sneakersene dine hjemme – her finner du ut hvordan du enkelt kan booste dem som en proff.
Få en kjole til å sitte strammere Sitter kjolen din for løst? Prøv dette hacket som funker uten å sy, og få den til å passe perfekt rundt midjen ved å kun bruke to sikkerhetsnåler og en hyssing eller et bånd.
Produktpleie
Gi plaggene dine den omsorgen de fortjener. Med disse enkle tipsene vil de både se bra ut lengre, og vare lengre.
Slik tolker du etikettene Trenger du å vaske det nye plagget ditt, men er usikker på hva instruksjonene på etiketten egentlig betyr? Vi har all informasjon som du trenger! Her får du vite betydningen av alle viktige symboler for vask, tørking og stryking.
Slik pleier du ull Ull består av delikate fibre og krever derfor riktig pleie. Med disse tipsene vil plaggene dine vare lengre.
Slik pleier du denim Denim er et slitesterkt stoff som kan vare i mange år, om du bare pleier det på riktig måte. Følgende tips vil hjelpe deg med å holde favorittene dine av dongeri fine i meget lang tid.
Endringer
Med disse raske og enkle reparasjonstipsene kan du endre favorittplaggene dine, slik at de passer perfekt til deg og stilen din.
Forkort ermene Er ermene på et plagg for lange? Det finnes en raskere løsning enn å gå til en skredder, og alt du trenger er kritt, tråd, saks, målebånd og en symaskin.
Kort jeansene dine ned Er jeansene dine for lange eller ønsker du kanskje bare å gi dem en ny look? Her finner du en rask og enkel måte du kan korte dem ned på, passende selv for nybegynnere.
Kort ned sømmen Er skjørtet ditt for langt eller, ønsker du deg rett og slett en liten oppgradering? Alt du trenger for å korte det ned er litt kritt, en linjal, sybånd, et strykejern og en saks. Her får du vite hvordan.
Ønsker du å finne ut mer om våre tiltak?