Gå til hovedinnhold

Finn din perfekte passform
Hvordan velge riktig dress

Finn din perfekte passform Hvordan velge riktig dress
Hvordan velge riktig dress16

La oss slå av en prat om dresser

En god dress er behagelig, gir deg ekstra selvtillit, og gir et godt førsteinntrykk. Hva bør du vurdere før du kjøper en? Stoffet, årstiden og passformen. Når det gjelder stoffer, er tre av de vanligste alternativene ull, bomull og lin. Ulldressen er allsidige og perfekte for helårsbruk, den varmer når været er kjølig og puster når det er varmt. Bomullsdressen er et lett, pustende alternativ for varmt vær og til mer uformelle anledninger. Lindressen er det perfekte valget for varme dager, tilbyr uovertruffen pusteevne og er mer hverdagslig og uformell. Så uansett om du gjør deg klar til en formell begivenhet eller bare ønsker å heve din hverdagslige kontorstil, kan det å velge riktig dress utgjøre hele forskjellen. La oss ta et dypere dykk ned i passformens verden.

Regular passform

Dresser med regular passform har en enkel passform som er både komfortabel og stilig. De er designet med litt mer plass rundt lårene og skuldrene, noe som sikrer god bevegelsesfrihet. Armene på blazeren og skulderpassformen er mykere, noe som øker den generelle komforten. Dresser med regular passform er perfekte for ulike anledninger, enten det er en dag på kontoret, på fest eller når du skal møte foreldrene hennes for første gang – spesielt i en tidløs marineblå nyanse, som tilfører et snev av eleganse. Med en mer uformell tilnærming med en regular passform kan du kombinere blazeren med et par jeans eller chinos for en perfekt helgelook.

Slim passform

En dress med slim passform er en tidløs klassiker som aldri vil gå av moten. Den tilbyr det beste fra to verdener takket være dens skreddersydde eleganse samtidig som den er komfortabel å ha på. Midjen er mer fremhevet med en naturlig skulderpassform og den følger kroppens fasong uten å føles begrensende. Buksene er avsmalnende og slanke og skaper en pen kontur. Den er ideell til enhver anledning som krever en dress. En grå modell utstråler business og er passende året rundt. Klar til å finne deg en elegant og stilig dress? Da bør du gå for slim passform.

Hvilke fargevalg har du?

Når det kommer til farger som aldri går av moten i dressverdenen, er det blått og svart som gjelder. Den klassiske blå er en tidløs nyanse som stråler av selvtillit og allsidighet. Blåfargens allsidigheten kjenner ingen grenser – fra dag til natt, fra jobb til lek, den passer til enhver anledninger. Tidløs svart er selve symbolet på eleganse. Velg en svart dress for en elegant og polert look. Perfekt til formelle begivenheter eller en kveld på byen, svart fremhever balanse og eleganse i alle omgivelser. Med sin tidløse appell forblir svart en favoritt i garderoben og dekker mer enn bare trender og sesonger, noe som sikrer at du alltid vil gi et stilig inntrykk i svart.

Raúl - Classic Black Suit Look
Finn din perfekte passform Hvordan velge riktig dress