Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv
 Merkeoverskrifter
Alle produkter fra Zizzi1 051

Zizzi – Klær til formfulle kvinner

Zizzi eies i dag av det München-baserte selskapet Findos, og har vært en destinasjon for moteriktige klær til formfulle kvinner helt siden bedriften ble etablert i år 2000. De har jobbet målrettet for å utvide plus size segmentet, og for å skape trendy plagg som inkluderer kvinner i alle fasonger. Videreutvikling av produkter står sentralt, hvor klærnes design og anvendelighet tilpasses på en modell før de produseres. I tillegg til Zizzi's nettbutikk, finnes det flere fysiske butikker rundt om i Europa. Motebedriften designer feminine kvalitetsklær til kvinner som bruker størrelse 42-60, og har garantert noe som passer for deg og din unike kropp. Du finner et utvalg av klær fra Zizzi hos ABOUT YOU.

Zizzi – Finn din personlige stil

Med mer enn 20 års erfaring innenfor plus size mote, vet Zizzi at det kan være utfordrende for kvinner med kurver å finne klær med riktig passform. Ingen kurvede kropper er like, og med et mål om å inspirere kvinner til å utforske sin personlige stil, har merket tilrettelagt for at du skal finne de plaggene som fremhever din figur på best mulig måte. I Zizzi sin nettbutikk kan du finne ut hvilken kroppsfasong du har, i tillegg til at de tilbyr en rekke guider som for eksempel en størrelsesguide og en passformguide med tips som hjelper deg med å finne de beste plaggene for din kropp. Uansett om du har en rund-, dråpe-, omvendt trekant-, rektangel- eller timeglassfigur, kan du være sikker på at Zizzi er en motedestinasjon hvor du kan finne trendy plagg som passer både dine vakre kurver, og som fremhever din personlige stil.

Zizzi – Produkter i god kvalitet

Zizzi er spesialist innenfor sitt felt og designer stilige plagg til den moderne kvinnen, uten at det går på bekostning av verken passform eller materiale. Klærne har feminine snitt og varierer mellom deilige farger og mønstre, slik at du kan føle deg selvsikker og stilfull. Zizzi tilbyr produkter i god kvalitet som inkluderer et stort utvalg av trendy kjoler, bukser, topper, bluser og jakker. Merket har også i løpet av de seneste årene begynt å føre undermerker, som tar for seg blant annet et sortiment av mammaklær, badetøy, sporty treningstøy og lekkert undertøy. Du finner også undermerkene til Zizzi i nettbutikken til ABOUT YOU, og her kan du bestille hjem akkurat de plaggene du ønsker.