Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv
 Merkeoverskrifter
Alle produkter fra VILA1 397

Vila: Feminin mote siden 1994

Historien går tilbake til 1994, da Vila ble en del av Bestseller, et dansk familieeid motehus. Veksten gikk raskt, og med sin egen stil, følelse og kjerne har de siden den gang designet tilgjengelig mote for unge kvinner med en personlig stil. Vila er lokalisert i Jutland, utenfor Skanderborg. Der jobber de fortsatt etter visjonen sin; lage feminin mote med fokus på kvalitet, design og detaljer. Vila skal være favorittmerke til enhver moteelsker. Deres største mål er å holde høy kvalitet i alt som gjøres. Dette lykkes Vila med gjennom å benytte de beste materialer, og møysommelig sette sammen hvert enkelt design.

Vila - Feminin, sensuell og enkelt

Kolleksjonen til Vila baserer seg på tre viktige egenskaper; femininitet, sensualitet og enkelthet. Tanken er at femininitet er balansen mellom å være delikat og grasiøs. Balansen uttrykkes i alle klærne deres gjennom små detaljer i stil og tekstil. I sensualitet ligger lidenskapen for å oppleve, både i kropp og sinn. Dette reflekteres i alle klærne og i måten de presenteres på. Det handler ikke bare om hva du har på deg, men hvordan du bærer det. I kjernen av eleganse finnes en ren og enkel tilnærming til mote. Gjennom enkelthet kan personligheten sammen med Vila skinne gjennom alle varierende trender. Kjennetegnene ligger i miksen; trykk, delikate snitt og fine detaljer - med et hint av de nyeste trendene. I nettbutikken til ABOUT YOU kan du finne både bluser, kjoler og topper, såvel som bukser, jeans og tilbehør. Ikke minst byr Vila på deilige strikkegensere og cardigans, perfekt for oss i Norge med norsk vær. Du kan med andre ord få frem det beste i deg selv, uansett om du er kort eller lang, har former eller er slank.

Vila - vis frem den feminine siden din

Dersom kvalitet, design og detaljer teller - da er Vila det rette merket for deg. Når du nyter livet og vet hva du vil ha for at det skal bli bedre og gøyere, blir også fremtoningen din bedre. Hvert eneste plagg er laget med stolthet, og skal bidra til at du føler deg stolt når du har det på deg. Med en feminin tilnærming til mote som forener femininitet med mote og trender, med et hint av sensualitet, finner du en hel verden av mote fra Vila i nettbutikken til ABOUT YOU. Finn din favoritt og vis frem den beste siden av deg selv – du er verdt det.

Oppdag det store Black Friday-salget 25. november 2022. Her finner du fantastiske VILA Black Friday-tilbud.