Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv
 Merkeoverskrifter
Alle produkter fra VERO MODA1 694

Vero Moda - merket som tilbyr deg det beste innenfor skandinavisk mote

I mer enn 30 år har Vero Moda vært et spennende merke for kvinner og jenter på utkikk etter nye trender, stilarter og moteriktige must-have klesplagg å fylle garderoben sin med. En enkel idé ble til et globalt klesmerke, da grunnlegger Troels Holch Povlsen så navnet "Vero Moda" trykt på en t-skjorte og så for seg at det ville være et egnet navn på et damemerke. Som et av de første merkene som det familieeide selskapet BESTSELLER skapte, er Vero Moda i dag å finne i over 1000 europeiske butikker, samtidig som Vero Moda også har sin egen nettbutikk. Siden 1987 har merket banet vei for dansk gatemote og gjort det mulig for skandinaviske kvinner å være casual, men samtidig stilfult kledd. Klærne til Vero Moda er og har alltid fremstått moteriktige, samtidig som de utstråler livsglede. Klesmerket vil også videre forbli en stor favoritt til kvinner i alle aldre verden over.

Vero Moda-stilen

Den klassiske Vero Moda-stilen er som kjent feminin, leken og munter. Det beste er, at moten i tillegg kan kjøpes til en rimelig pris. I Vero Modas nettbutikk finner du til enhver tid miljøvennlige og trendy klær til de kvinnene, som ønsker å uttrykke sin femininitet og ungdommelighet. Enten det er snakk om hverdagsklær, festantrekk eller tilbehør, Vero Moda vet å følge motetrender og leverer alltid siste nytt til alle anledninger. Du kan velge mellom alt fra festkjoler og vinterjakker til ulike typer jeans. Det er ikke uten grunn at merket er et verdenskjent klesmerke som i dag selger mer enn 45 millioner plagg i året. Så hva venter du på? Utforsk nyheter og oppdag de nyeste trendene i Vero Moda nettbutikken hos ABOUT YOU i dag.

Vero Moda sitt samfunnsansvar

Det skal være gøy, enkelt og bekymringsfritt å handle klær. Vero Moda tilbyr deg både mote i butikk og på nett. Om du enten foretrekker å shoppe fra sofaen eller i en fysisk butikk, er dette merket det riktige valget for deg. Vero Moda er bevisst sitt samfunnsansvar og både produserer og selger produktene sine på en bærekraftig måte. Kolleksjonen AWARE består av produkter passende til sesongen, laget av nydelige miljøvennlige materialer. Dette er for at du som kunde og fashionista alltid skal kunne handle etisk og med god samvittighet. Finn dine favoritter hos ABOUT YOU i dag som både du, garderoben og lommeboken din vil ha glede av.

Oppdag det store Black Friday-salget 25. november 2022. Her finner du fantastiske VERO MODA Black Friday-tilbud.