Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv
Alle produkter fra UNITED COLORS OF BENETTON256

United Colours of Benetton - samfunnsengasjerte plagg

United Colours of Benetton har opparbeidet seg et solid rykte og en lang fartstid innenfor motebransjen med sine fargesterke klær av høy kvalitet. Det er søsknene Gilberto, Luciano, Giuliana og Carlo Benetton som startet opp klesmerket i 1966, og reisen fra Italia til store motemekka som New York gikk raskt. I tillegg til sine flotte klesplagg har United Colours of Benetton, fra midten 80-tallet, også tatt opp viktige tema som rasisme, krig og diskriminering. I dag er klesmerket kjent for ha et sterkt samfunnskritisk engasjement, og tok opp klimaspørsmålet lenge for det var i vinden å være bærekraftig. Det er ikke rart vi her hos ABOUT YOU er umåtelig stolt over vårt utvalg fra Benetton nettbutikk, som gir oss både nydelige plagg og et viktig bidrag til samfunnet på viktigere plan.

United Colours of Benetton - italiensk fargepalett som skaper glede

Her finner du et virkelig innovativ trendmerke med flotte og fantastisk design som alltid vil bli lagt merke til, og hvem ønsker ikke mer farger inn i garderoben sin? Klærne fra United Colours of Benetton har har gjerne noe litt tradisjonelt ved seg når det gjelder snitt og fasong, men det er spesielt de lyse og stilige designene som er et blikkfang. Samtidig er dette plagg med høy kvalitet på materialene. Her hos ABOUT YOU kan du finne et rikt utvalg av Benetton, og noe vi liker spesielt godt er at plaggene kan kombineres nærmest i det uendelige. Designene er moteriktige og hippe, men forblir tidløse slik at plaggene deres kan brukes år etter år.

United Colours of Benetton - garderobe for både små og store

Her hos ABOUT YOU finner man noe for enhver smak fra United Colours of Benetton, og både menn, kvinner og barn kan bla gjennom alle deres fantastiske plagg. Klærne er ofte herlig kjønnsnøytrale, slik at alle kan velge sine nye favoritt. Fokuset til klesmerket har alltid vært på strikkeplagg av særdeles høy kvalitet, og spesielt deres cardigans i 100% italiensk garn i utallige varianter er kjent over hele verden. Samtidig tilbyr Benetton alle andre plagg familien trenger i garderobeskapene, og ikke minst er de behagelige å ha på seg. Her kan du sjekke ut jakker og kåper til bukser, skjørt og blazere eller skjorter. For å gjøre antrekkene komplett kan man også finne tilbehør som matcher plaggene fra United Colours of Benetton, og spesielt de yngre er glade i fargesterke ryggsekker og vesker.