Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv
Alle produkter fra Tiger of Sweden49

Tiger of Sweden: Moderne klassikere

Tiger of Sweden ble etablert av Marcus Schwarzman og Hjalmar Nordström i 1903. Det svenske merket startet opp i Uddevalla, men er i dag basert i Stockholm. Tiger of Sweden fokuserer på å skape klær for selvsikre menn og kvinner som viser sin ekte stil gjennom å være seg selv fullt ut. De legger stor vekt på skreddersøm og produserer klassiske snitt med et moderne preg, og har lang erfaring med søm og dress. Deres stilfulle produkter er tilgjengelige i over 1200 fysiske butikker over hele verden, i tillegg til at de selges i Tiger of Sweden's nettbutikk og hos andre leverandører som ABOUT YOU.

Tiger of Sweden – Håndverk og innovasjon

Som først ute i Sverige med å introdusere ready-to-wear skreddersøm, har Tiger of Sweden bidratt til å gjøre skreddersydde dresser mer tilgjengelig for alle, og ikke bare eliten. Selskapet er bygget på skandinaviske verdier og har en minimalistisk stil. Kontinuerlig innovasjon og et solid håndverk kommer godt frem gjennom plaggenes form og kvalitet, som gjerne kommer i en monokrom fargepallett. Hver kolleksjon inneholder smarte plagg som inspirerer og gjør deg klar for å møte hverdagen på en moderne og tidløs måte. Hos Tiger of Sweden kan du også være med i designprossessen og lage din helt egen unike dress. Her vil du få velge mellom en rekke ulike stiler, silhuetter, tekstiler og andre detaljer, slik at du kan investere i et antrekk du kommer til å elske i mange år fremover.

Tiger of Sweden – Invester i klær som varer

Tiger of Sweden jobber aktivt for å skape plagg som varer lenge med tanke på design, håndverk og kvalitet. De jobber med kvalifiserte fabrikk og klesleverandører, og har som mål å kun skaffe mengden tekstiler som holder til å produsere kolleksjonene. Alt overskuddsmateriale blir blant annet brukt i "Made to Order" produkter, eller sendt til utsalgssteder for tekstil. Med et ønske om å gjøre det de kan på alle plan for å bidra til en bærekraftig fremtid, kan du på Tiger of Sweden sin nettside sjekke ut ulike guider for å best mulig ta vare på klærne dine slik at de holder seg godt lenger. Produktene deres inkluderer skreddersydde blazere, kvalitetsjeans, bluser, kjoler, deilig strikk, og annet tilbehør som vesker, sko og smykker, og du kan få tak i et utvalg Tiger of Sweden online hos ABOUT YOU.