Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv

Skechers: Fottøy til alle

Skechers er et amerikansk selskap som ble etablert i 1992 av Robert Greenberg og sønnen Michael. Robert hadde erfaring fra skobransjen da han tidligere hadde oppnådd suksess med LA Gear. Sammen ville de fokusere på sneakers og funksjonelle støvler. Alt begynte i New York, men med hovedkontoret nå lokalisert på Manhattan Beach i California, er Skechers i dag det nest største skomerket i USA, og tilgjengelig i mer enn 170 land over hele verden. Selskapet har rundt 7000 ansatte og omsetter for mer enn 60 millioner dollar. Merket fortsetter å vokse og kan blant annet skilte med over 3000 ulike stiler og at de er et av verdens mest solgte skomerker.

Skechers - Sko for alle livsstiler

Det prisbelønte og globale merket Skechers er kjent for både stil, innovasjon og kvalitet, men er kanskje mest kjent for god komfort. Merket designer fottøy, klær og tilbehør til menn, kvinner og barn. Skoene kjennetegnes ikke bare av et stilfull design, men holder også en svært høy kvalitet. Med gode pusteegenskaper, dempende innersåler, fleksible yttersåler og et godt grep er de fantastisk komfortable å gå i. Vi snakker komfort, prestasjon og design. Her i ABOUT YOU sin nettbutikk finner du et stort utvalg av sko fra Skechers. Du finner sko til enhver anledning, enten du trenger komfortable sneakers til hverdagen eller på jobben. For barn er det ekstra viktig med godt fottøy. Utvalget for barn kommer i flere stiler og varianter og i ulike fargekombinasjoner. Bestill hjem dine favoritter til hele familien i dag.

Skechers - Med memory foam for ekstra komfort

Skechers bruker memory foam i mange av skomodellene sine. Dette skumlaget former seg etter foten din og sørger for støtte der det er mest behov for det. Dette gjør skoene ekstra behagelige å bruke. Det ryktes også at å gå rundt med Skechers på foten føles ut som å gå på skyer. Selv om den beskrivelsen kanskje høres veldig abstrakt ut, viser det hvor komfortable skoene er. De er laget for enhver livsstil, og passer for deg som er aktiv. Vi er sikre på at disse skoene er perfekte - enten du skal utforske nye steder og rusle rundt i en spennende storby, dra ut på løpetur, eller du skal ta med barna ut for å leke. Hos ABOUT YOU finner du et stort utvalg fra Skechers. Finn og bestill dine favoritter i nettbutikken vår, og svev avgårde med Skechers på beina du også.