Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv
 Merkeoverskrifter
Alle produkter fra SISTERS POINT264

Sisters point - enkelt, detaljrikt og forførende

Trendbevisste og samtidig usedvanlig stilig, Sisters Point er en dansk favoritt blant mange. Her møter klassiske stiler sofistikerte og svært fasjonable detaljer, som designerne av merket kommer opp med og skaper hvert år. Fra Sisters Point får du rette, elegante snitt som blir understreket av deres spesielle egenskapene, og resultatet er fantastisk mote som er rettet mot yngre damer, men som like fint kan brukes av eldre med et ungt sinn. Plaggene deres er ofte lekne og fargerike med lekre detaljer som blonder, blomstermønstre og stilige striper. Dette gjør det enkelt å kombinere plaggene deres med annet du finner her hos ABOUT YOU eller fra garderobeskapet ditt. Føler du deg allerede klar for å skaffe deg et klassisk nytt antrekk med hint av chic-detaljer, så er det bare å klikke det hjem.

Sisters point - rimelig dansk mote

Sister Point er en klar favoritt blant mange damer, og har vært det helt siden merket ble grunnlagt tilbake i 1994. Vi vet at her får man alltid en garanti for stilige kolleksjoner som passer for alle årstider og som stadig skaper nye stiler. Klesmerket har strukket seg over de danske grenser, og i dag finner du plaggene deres i rundt 20 land i verden, hvor de tilbyr rimelig mote som er inspirert av de store catwalkene fra den internasjonale moteverden. Sisters Point i Norge klarer stadig å fornye seg, samtidig som de beholder sin gode kvalitet slik at plaggene holder seg flere sesonger. ABOUT YOU er stolte av vårt utvalg fra Sisters Point som har som mål å alltid kunne designe aktuelle trender for unge kvinner og møte svært forskjellige smaker i prosessen.

Sisters point - feminint og elegant

Gjennom plaggene til Sisters Point kan du enkelt skaffe deg en ny og trendbevisst stil. Utvalget deres strekker seg svært langt, fra de helt enkle og nøytrale buksene til det mer fargerike og blikkfangende toppene, og dermed kan du selv velge hva som passer deg. I tillegg kan Sisters Point sine plagg med letthet kombineres med andre klesplagg for å skape akkurat det uttrykket du er på jakt etter. Her hos ABOUT YOU kan du bla gjennom både lekne og klassiske dameklær for hverdager som passer for jobb, samt også finne frem til antrekk for mer spesielle anledninger fra Sisters Point. Her er det ikke mer å vente på, finn frem til plaggene som understreker din femininitet på en vellykket måte, og klikk den raskt og enkelt hjem til din postkasse.