Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv
Alle produkter fra River Island1 320

River Island - basic og iøynefallende

River Island har i over 60 år spredt moteglede til alle, og er et britisk merke som verdsettes høyt av oss moteinteresserte. Blant River Island sitt sortiment kan du finne basisplaggene til din garderobe, men også de litt mer unike plaggene som gjør at du lett skiller deg ut i mengden. Utvalget deres er enormt, og strekker seg fra hverdagsklær til din nye favorittkjole med matchende sko. Her hos ABOUT YOU kan du handle River Island online og du finner kjoler i alle fasonger, gensere, undertøy, badetøy, sko i alle modeller og mye mer. Du kan rett og slett finne alt du har behov for til alle anledninger, og det samtidig til en grei pris. Det er ikke rart vi digger River Island, og aldri kan få nok av plaggene deres.

River Island - alt du trenger på ett sted

I ABOUT YOU sin River Island nettbutikk finner du en flust av herlige plagg. Trenger du noen nye komfortable og varme klær for en høstkveld foran TV-en, eller skal du gjøre deg klar for den store sommerfesten? Bla gjennom det uendelige tilbudet fra River Island. Se på på de ekslusive kåpene som kommer både i lang og kort modell, samt i både lyse og mørke farger. Skal du pynte deg litt ekstra anbefaler vi elegante cocktailkjoler eller en av de søte blusekjolene deres. For hverdagsantrekkene kan du ta en titt på en av de mange nydelige blazerne deres, eller jeans i alle modeller som blant annet Skinny Fit, Slim Fit, Bootcut og Boyfriend. River Island har også et godt utvalg av undertøy som er komfortable og støttende.

River Island - også sko og tilbehør

Det er alltid en god anledning for å handle hos River Island på nett her hos oss på ABOUT YOU. Har du funnet ditt antrekk og er nå på jakt etter sko eller stilig tilbehør er du kommet til det perfekte sted. River Island har de klassiske støvletter som passer med både kjole, skjørt og bukser, eller du kan velge med dyreprint om du vil vekke oppsikt. For deg som vil kombinere sneakers med dine nye jeans vil du finne flere modeller som passer ypperlig her hos River Island. Du finner også et godt utvalg av lave sko, og såklart kule mokkasiner som har hatt sitt inntog i moteverden igjen. Match antrekkene dine med vesker, hatter og belter fra River Island, og du vil være klar for alt hva verden byr på for deg.