Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv
Alle produkter fra PUMA747

Puma: Alltid raskere

Puma har med en iherdig innsats drevet sport og kultur fremover gjennom å hele tiden skape raske produkter for de raskeste utøverne i verden. Historien går tilbake til 1919 da brødrene Rudolf og Adolf Dassler startet selskapet Gebrüder Dassler Schuhfabrik hjemme hos foreldrene sine. Det startet med sko, og da brødrene gikk hver til sitt etablerte Rudolf Puma i 1948. I dag er selskapet en av verdenslederne innenfor sportsmerker med hovedkontor i Herzogenaurach, Tyskland, og har bevist gjentatte ganger at deres innovasjon hjelper utøvere med å prestere på sitt aller beste.

Puma - Laget for optimal ytelse og komfort

Puma som varemerke er kjent over hele verden. Skoene er laget for å kunne yte maksimalt og de har modeller for både herrer, damer og barn. Skoene gir deg komforten og stilen du trenger, enten du skal shoppe, dra på treningsstudio eller stå på skateboard. Støtdemping og pustende materialer er bare noen av stikkordene. Streetwear og aktiv mote er to andre. I stilige farger og et moteriktig og tidløst design, er du garantert å finne deg en favoritt. Mange av designene er tidløse og laget for å kunne brukes over en lang periode. Du finner sneakers, sportsutstyr, klær og tilbehør fra Puma i nettbutikken til ABOUT YOU, og produktene er ikke bare egnet for de profesjonelle utøverne. Kolleksjonen består blant annet av uformelle og kule sneakers som kan brukes til alle slags antrekk, enten det er en bukse, kjole eller et skjørt du har på deg. Det betyr at med Puma kan du både være komfortabel, se bra ut, yte ditt beste og samtidig være sikkert på at produktene vil vare lenge.

Puma - For deg som vil litt mer

For Puma er det naturlig å spille på samme bane som de profesjonelle idrettsutøverne. Derfor har de basert seg på de samme verdiene som skaper de aller beste utøverne. Puma vil være modig, selvsikker, målbevisst og bringe glede over sport. De er ikke redde for å ta sjanser og tar alle valg med overbevisning. De tror at suksess nås gjennom en evig jakt på forbedring, og at gleden ved sporten er vel så viktig som å vinne. Har du de samme verdiene kan det være lurt å sjekke ut nettbutikken til ABOUT YOU og bli bedre kjent med produktene. Merkevaren har eksistert i over 70 år og er kjent for høy kvalitet og standard. Du har sikkert lagt merke til flere kjente idrettsutøvere som velger å gå med Puma på føttene.