Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv
Alle produkter fra PANAMA JACK74

Panama Jack - spansk skomakerkunst

At Spania er velkjent for sine solide ferdigheter innen skomakeryrket er ingen hemmelighet, og de siste årene har den nye kunstneren Panama Jack dukket opp. Fra en liten spansk landsby har skoene reist over landegrenser og er i dag en verdenskjent skoprodusent. Her får du sko med en naturlige og elegant look som fremstår både som enkle og eksklusive, samt uformelle og formelle. En balanse som gjør at du kan bruke skoene til de fleste anledninger. Skoene er håndlaget fra første til siste produksjonsledd, og du kjenner dem lett igjen ved hjelp av merket som er brent inn i skoene. Investerer du i Panama Jack online her i nettbutikken til ABOUT YOU, vil du garantert få sko som har imponerende funksjonalitet og ikke minst ser utrolig bra ut!

Panama Jack - robust og elegant for damer

ABOUT YOU har et stort sortiment av skoene til Panama Jack, både for damer og herrer i nettbutikken. Et kjennetegn for alle støvlettene til Panama Jack er at de imponerer med sin praktfulle glans og enorme motstand mot ekstreme belastninger. Du kan være trygg på at du kjøper sko du kan ha i mange år. Chelseaboots kommer i brunt, beige og svart, og er elegante støvletter uten snøring som du kan bruke til både kjoler og jeans. Vil du ha noen hippe snørestøvletter kan vi by på mange ulike modeller. Snørestøvlettene er skikkelig robuste, og ikke minst tåler de en del av det norske klimaet og holder deg god og varm. For de varme sommerdagene kan du velge deg noen herlige og komfortable sandaler som du kan gå lenge i uten at det oppleves ubehagelig.

Panama Jack - tidløse herresko

Fra starten av var Panama Jack kjent for sine typiske sko produsert av skinn, men i løpet av årene har de utviklet sin kolleksjon til å også omfavne andre sko. Panama Jack tilbyr herresko som du kan bruke gjennom hele året og som virkelig er trendsettere for hver eneste årstid. Du kan såklar velge å gå for de tidløse snørestøvlettene for herrer som har lekre detaljer og en kul passform, men i nettbutikken til ABOUT YOU har vi også inne stilige sneakers av skinn og fine detaljer. Eller kjøp de lekre skoene “Burton” fra Panama Jack online her hos oss, de vil passe utmerket for kontoret eller en festkveld. Det er ikke bare damene som aldri kan få nok sko, det gjelder også for herrer. Kjøp dine nye Panama Jack online her hos ABOUT YOU, og du får deg lekre sko med lang holdbarhet.