Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv

Only: denim og mote til hverdag og fest

I ABOUT YOU sin nettbutikk finner du et stort utvalg av klær og tilbehør fra Only. Ikke bare vil du se at de er eksperter på jeans og denim, men bedriften holder seg også oppdatert på årets motefarger. Farger som aldri går av moten er nøytrale farger som beige, offwhite, grå, hvit, brun og sort. Fra Only finner du gensere i strikk, ponchoer og kimonoer. En strikket vest i deilige, nøytrale farger som beigemelert, mørkegrå, sort og helhvit kan brukes til alle anledninger, og gjennom hele året. Om sommeren og våren kan den brukes alene, og kombineres med et par enkle jeans. Til høst og vinter er den lekker å bruke over en hvit skjorte. Pynt antrekket opp med et par sexy pumps og et langt kjede rundt halsen, så er du klar for en tur på byen i et behagelig plagg som holder deg god og varm.

Only i store størrelser - fra kjoler til jeans og undertøy

Only er et internasjonalt motemerke for unge kvinner. Med et plagg fra Only ser du alltid fantastisk ut, på en uanstrengt måte! Å være moteriktig er den største lidenskapen til dette motemerket. Skap deg et kreativt rom hvor du kan eksperimentere med ulike holdninger, følelser og looks. Ikke la deg definere av en bestemt stil, men av den lekne holdningen som plaggene utstråler.

Deilig denim og basic topper

Denimjeans fra Only er alltid ettertraktet. Dette produktet er et av spesialitetene til motebedriften, og takket være de mange alternativene vil du alltid finne en stil og en størrelse som passer deg. Kolleksjonen til Only denim gir deg et valg mellom high waist, mid waist eller low waist. Hva foretrekker du? Hos ABOUT YOU finner du alltid den riktige overdelen til enhver anledning. Basic t-skjorter finnes i alle farger og former. Men du vil kanskje bli mest begeistret over at du vil finne topper med motiver og striper på.

Klær til enhver begivenhet

Er du invitert i jubileum? Skal du på julebord? Eller har du blitt invitert i ei venninnes babyshower? Det finnes alltid en anledning for å kle seg opp i klær fra Only. Og hos ABOUT YOU finner du en helt egen kategori av Only merkeklær for de store begivenhetene.