Skip to main content

Oppdag vårt SEASON SALE: Opptil 70% rabatt5


OBJECT - eksklusivt og rimelig

OBJECT så dagens lys i 2003 i Danmark, med den visjon å produsere klær av høy kvalitet med kreativt design, og samtidig ha fokus på bærekraftig produksjon. Etterhvert ble dette nye klesmerket lagt merke til av klesgiganten Bestseller og resten er historie om suksess, der Object sine klær virkelig har slått an med sitt originale utseende, materiale av høy kvalitet og et retningsbestemte design. Det aller beste med Object er at de skaper klær som har et eksklusivt preg, men klarer samtidig å holde prisen ganske rimelig. Dermed har vi shoppingglade damer større mulighet for å handle alle favorittene vår fra Object online. Akkurat det kan du gjøre enkelt og raskt her hos ABOUT YOU, finn frem til Object i nettbutikken vår og klikk hjem dine ønsker.

Object - akkurat passe edgy

Når du blar gjennom ABOUT YOU sitt store utvalg fra Object, vil du raskt oppdage at dette er klær som passer fint inn i de fleste damer sin garderobe, men som samtidig har en litt edgy stil. Dette er i utgangspunktet nøytrale plagg som har noen små detaljer som gjør at plaggene skiller seg fra mengden. Det kan være herlige puffermer, broderte kanter, litt utfordrende splitter eller detaljer som volanger. Object ønsker å skape klær for motebevisste, kreative og kule damer som vil bruke klær for å reflektere over deres unike personlighet. Sortimentet deres er enormt og her kan man finne alt man trenger for garderoben sin. Samtidig har Object egne kolleksjoner for deg som er liten, høy eller har en voksende mage.

Object - det største utvalget

Fyller du på med noen Object plagg i ditt klesskap kan du faktisk endre og redefinere din egen stil. Velg blant alle de fantastiske kjolene med dyreprint, eller gå for søte og blomstrete, eller klassiske striper. Bla deg gjennom et hav av bluser og tunikaer, og velg det som passer deg best. Her finner du blant annet kortermede bluser, skjortebluser, med blonder eller trekvart ermer eller stilige dongeriskjorter. Kombiner toppen du har funnet med en av de mange buksene Object har. ABOUT YOU selger for eksempel jeans fra Object som er Skinny, Slim Fit, Straight Leg eller Boyfriend. Du kan også velge leggings, skinnbukser eller plisserte bukser. For de kalde vintermånedene finner du herlige vinterkåper som vil holde deg god og varm, samt at du ser smashing ut!