Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv
 Merkeoverskrifter
Alle produkter fra Neo Noir146

Neo Noir: Feminin mote fra Danmark

Neo Noir er et ganske nytt merke fra Danmark, med hovedkontor lokalisert i Ålsgårde. Det ble etablert i 2012 av Ole Bjerg Overbeck og Niels Henrik Henriksen. Dette er et klesmerke som følger med i tiden og på de seneste trendene. Selve navnet, Neo Noir, betyr "Den nye svarte" og viser til basisplagg med en helt ny vri. De kan snu seg rundt raskt og leverer derfor både farger, stoff og kvalitet til riktig tid. Merket kan derfor hele tiden by på de aller siste trendene i motebildet. Plaggene passer til de fleste anledninger og kommer i ulike farger og fasonger. Kvinner over hele Skandinavia har latt seg overbevise av Neo Noir.

Neo Noir - Dansk mote for trendy kvinner

Neo Noir lager fine, feminine plagg til damer og alltid med et høyt fokus på kvalitet. Vi snakker klassiske farger og design som er både vakre, tidsriktige og naturligvis moderne. Neo Noir bruker ikke å ha faste kolleksjoner som de fleste andre motebedriftene, de leverer det som er tidsriktig her og nå. Bedriften følger med på moten og produserer stilige snitt og farger, som har høy etterspørsel. Plaggene kan styles til ethvert antrekk, enten det er til hverdags eller fest. Med klassiske snitt og riktige farger er kombinasjonene utallige, slik at du kan variere din egen stil. I nettbutikken til ABOUT YOU kan du se nærmere på mange av plaggene fra Neo Noir. De er spesielt dyktige på overdeler for damer. I utvalget finner du for eksempel nydelige bluser, men du kan også velge blant moteriktige blazere, jakker, topper og trøyer, i tillegg til flotte kjoler og vakre skjørt. Eller kanskje leter du etter en behagelig genser eller en stilig bukse? Søk opp dine favoritter online og finn din perfekte og tidsriktige look.

Neo Noir - Moteriktige klær av høy kvalitet til rimelige priser

Neo Noir passer utmerket for kvalitetsbevisste kvinner som er opptatt av mote, men også av gode priser. I ABOUT YOU sin nettbutikk kan du ta en nærmere titt og velge deg ut dine drømmeplagg og bestille dem hjem til deg. Utvalget til Neo Noir er variert, det er feminint og følger sesongen. Dette merket er altså perfekt for den litt kresne, motebevisste kvinnen. Let og velg blant alle klærne deres og sett sammen din helt egen garderobe, som er både chic og flott, uten at det koster for mye. Du finner helt sikkert noe som du liker fra Neo Noir på nett, og som passer perfekt inn i klesskapet ditt.