Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv
 Merkeoverskrifter

NA-KD: Svensk mote for kvinner

NA-KD vil gi deg det beste innen mote og tilbehør fra hele verden. Merket ble etablert i Sverige i 2015 og har blant annet en målsetning om ta over moteverden og vise at klær kan være både moteriktige og samtidig rimelige. Selskapet jobber for å gi deg den mest oppdaterte og moteriktige stilen. NA-KD leverer de nyeste trendene til fornuftige priser. NA-KD selges kun på nett, men har oppnådd stor suksess på grunn av den dedikerte innsatsen for å levere de hotteste plaggene innen mote til kvinner. Merket er i dag en av de 20 hurtigst voksende merkene i Europa.

NA-KD - For motebevisste og stilsikre kvinner

NA-KD passer til alle kvinner som er stilbevisste og opptatt av god kvalitet og mote. Med et antrekk fra NA-KD kan du være trygg på at du er moteriktig samtidig som du er komfortabel og trendy. I nettbutikken til ABOUT YOU finner du et stort utvalg fra NA-KD til motebevisste kvinner som er opptatt av kvalitet. Sett sammen hele antrekket, med klær fra NA-KD. Velg blant fint undertøy, skjorter og topper i ulike modeller, eller kanskje trives du best i en bluse eller tunika? Kombiner med bukser eller jeans, kolleksjonen har flere størrelser og lengder. Kjoler som passer til ulike anledninger,jumpsuits og fine skjørt med ulike tekstiler og i ulike farger finnes også i sortimentet. Avrund antrekket med en blazer, jakke eller kåpe tilpasset årstiden. La deg inspirere av det store utvalget og bestill hjem det perfekte antrekket i dag, enten det er til jobb, hverdag eller fest.

NA-KD - Uansett stil og anledning

NA-KD ønsker å lage design som gir deg muligheten til uttrykke deg gjennom moten. De jobber etter en overbevisning om at du skal være komfortabel i det du går i, og stilene er like ulike som vi alle er - derfor finner du alt fra glitrende kjoler til mer avslappet tøy som joggebukser og hettegensere. Velg den stilen og looken som er riktig for deg. I ABOUT YOU sin nettbutikk kan du velge fra det solide sortimentet til NA-KD. Du kan finne favoritter til ulike begivenheter, enten det er til bryllup, eller du vil ha den perfekte stilen på kontoret. Legg merke til alle de ulike skomodellene i utvalget, enten det er selskapssko, sandaler, støvletter, tøfler eller sneakers du trenger. Sikre deg ditt personlige antrekk i dag og bestill det hjem til garderoben din i dag.