Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv
 Merkeoverskrifter

Mango - det internasjonale spanske klesmerket som passer for alle

Det kjente spanske klesmerket for menn, kvinner og barn - Mango, er en sikker vinner når det kommer til festantrekk, ytterklær og hverdagsklær av høy kvalitet og med god stil. Merket ble grunnlagt av to jødiske immigranter og brødre i 1984. Spania og Tyrkia var lenge de første og største markeder - nå derimot, har Mango tusenvis av butikker i over 1000 land. Merket har til og med blitt frontet av fotball-legenden Zinedine Zidane. Også supermodellene Kate Moss og Miranda Kerr har båret merket nedover catwalken. Dette merket vet hvordan det kan fornye seg. Så sent som i 2020 lanserte selskapet sin første tenåringskolleksjon, kalt Mango Teen. Også et nytt middelhavsinspirert butikkonsept ble introdusert i 2021, med målet om å nå høyere bærekraftige standarder. Alt dette gjør Mango, inkludert deres nettbutikk, til et av de største motemerkene i Norge men også i verden.

Mango-stilen

Fra designsenteret "El Hangar" i Palau-solità i Plegamans, Barcelona, designer Mango hvert år mer enn 18 000 plagg og tilbehør for sesongens trender. Kjennetegnet er kvalitetsprodukter med originalt design. Plaggene fremstår tidløse, stilfulle og moteriktige, og hos Mango vil alle finne noe tilpasset sin lommebok på nett. Merket er kjent for den klassiske trenchcoaten, og at det alltid er tro mot sin høye kvalitetsstandard. Du trodde kanskje en spansk kjede ikke var egnet for norske forhold, men så tidlig som i 1988 åpnet den første butikken i Norge. Alt av merkets sortiment er funksjonelt, praktisk og elegant, samtidig som det er egnet for enhver passform, anledning og for alle værforhold. Og ikke glem at Mango ikke bare tilbyr klær, men også sko i ABOUT YOU sin nettbutikk. Retro, klassisk, marine stil, denim, eller vintage, takket være et stort sortiment, finnes det garantert noe for din smak.

Mangos samfunnsansvar

Som kunde kan du være trygg på at Mango i stor grad bruker bærekraftige og naturlige materialer som lin og bomull. Materialene gir klærne en naturlig, slitesterk og behagelig bruksfølelse, noe som fører til at du vil ha glede av plaggene i mange år. Med dette bevisste materialevalget, kan du handle etisk, bevisst og med god samvittighet hos ABOUT YOU. Med et ønske om å kle opp den unge, urbane og moderne kvinnen og dekke alle hennes daglige behov – gir deg Mango gode tilbud. Sjekk ut nærmeste butikk eller Mango online i dag.