Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv
Alle produkter fra MADS NORGAARD COPENHAGEN28

Mads Nørgaard Copenhagen - Dansk design på sitt beste

Mads Nørgaard Copenhagen ble grunnlagt i 1986 av den nåværende sjefdesigneren med samme navn, og har satt seg som hovedmål å skape tidløs og behagelig mote, som nettopp du vil føle deg vel i. Merket ønsker å jobbe aktivt mot “bruk og kast-systemet” som noen ganger er å finne innenfor moteverdenen, og har derfor sitt fokus på design som er tidløse og ikke mister sin relevans innenfor motebildet på kort tid. Mads Nørgaard er stolt av å kunne presentere klassisk dansk design både for damer, herrer og barn, som vil fungere godt sesong etter sesong. Klær og tilbehør fra Mads Nørgaard fokuserer på en naturlig look, som lar folk føle seg som seg selv, akkurat slik som de er. Vi er sikre på at kolleksjonen også inneholder plagg som passer perfekt til nettopp deg! Ta en titt på ABOUT YOU og bli overbevist selv!

Mads Nørgaard Copenhagen - alt du trenger for en klassisk skandinavisk stil

Selv om kolleksjon til Mads Nørgaard bærer et preg av enkelhet, betyr dette på ingen måte at moten deres er kjedelig! For å skape en unik stil, er Mads Nørgaard hverken redd for å eksperimentere med snitt, farger eller mønster. Klassiske snitt kombineres med asymmetriske mønster eller detaljer. Dette viser seg for eksempel når det kommer til de tradisjonelle stoffbuksene deres med rett snitt, som ikke sjeldent kombineres med en dose glitter eller lyse og sterke farger, som himmelblå eller sitrongul. Motemerket vet virkelig hvordan det kan tilføre fargedetaljer og andre interessante twists, uten å miste det elegante preget som definerer klærne deres. I ABOUT YOU sin nettbutikk kan du enkelt la deg inspirere, her finner du nemlig et stort utvalg av Mads Nørgaard online.

Mads Nørgaard Copenhagen - her finner du det du leter etter

Enten du ser etter kjoler som gir deg en casual look, skjørt laget av spennende materialer som skinn, gensere i duse farger med kule trykk eller gode og varme vinterjakker, har du kommet til det riktige stedet. Også enklere basisplagg laget av behagelig bomull og fine accessoirers er en del av sortimentet til Mads Nørgaard. Merket tilbyr deg alt du trenger for en casual chick stil, som funker like godt på kontoret, som ved hverdagslige aktiviteter etter jobb. Hos ABOUT YOU kan du bestille ditt nye antrekk fra Mads Nørgaard Copenhagen rett hjem. Fri frakt og retur samt fakturakjøp gjør handelen enda enklere!