Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv

Lindex - svensk mote gjennom flere tiår

Lindex ble etablert i Sverige tilbake i 1954, og ble da opprettet som en undertøysbutikk. Gjennom årene har Lindex utviklet sine kolleksjoner og produserer nå med strukturerte linjer og nydelige silhuetter for å gi deg en uanstrengt sofistikert tilnærming til mote. Lindex har vokst seg til et internasjonalt moteselskap som inspirerer og styrker kvinner overalt, og tilbyr dameklær, badetøy, undertøy, barneklær og kosmetikk. I ABOUT YOU sin nettbutikk finner du plagg fra Lindex som vil løfte garderoben din til nye høyder, og du kan få føle på den solide selvtilliten som Lindex skaper med sine plagg. Det enorme utvalget gjør at du finner antrekk for alle anledninger, helt fra en kosekveld i sofaen, til en dag på jobb og ikke minst en sen kveld sammen med familie eller venner.

Finn din look med Lindex

Lindex har hele veien holdt seg tro til deres mål om å skape et design som står for både kvalitet, bærekraft, skarphet og friskhet. I løpet av sine mange år som produsent av undertøy for damer har de svært god kjennskap til hva en kvinne ønsker når det kommer til komfort, perfekt passform og samtidig en feminin look. Resultatet er undertøy som kan brukes til basisplagg og for spesielle anledninger når man vil være litt ekstra fin under antrekket sitt. Alt produseres så klart med materialer av høy kvalitet. I tillegg til å ha et godt utvalg for kvinner, finner du i ABOUT YOU sin nettbutikk også et fantastisk utvalg av unike barneklær som har de ekstra detaljene for at barna sine antrekk får den herlige følelsen av autentiske plagg.

Lindex - med fremtiden i tankene

Gjennom det store utvalget fra Lindex her hos ABOUT YOU kan du finne akkurat plaggene du trives i. Et ekstra pluss med Lindex er at de har fokus på større størrelser. En annen grunn for at Lindex er ledende innen skandinavisk mote er at plaggene deres har høy komfort og et klassisk utseende, og dermed vil passe inn i garderoben til de fleste damer. Samtidig er de svært miljøbevisste og har fremtiden med seg i tankene under produksjonen. Gjennom ansvarlig produksjon, arbeidet for å styrke kvinner og menneskerettighetspolitikk, er de et motemerke som kjemper for kommende generasjoner på flere områder. Her kan du med andre ord handle mote og holde deg oppdatert, samtidig som du vet at klærne er produsert med fokus på bærekraft i alle ledd.