Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv
Alle produkter fra LEVI'S691

Levi's - En unik historie

De fleste forbinder Levi's med tidløse jeans, og avslappet mote. Merket er verdenskjent for jeansmodellen 501, som fremdeles er i salg etter over 100 år på markedet! Men visste du at firmaet ble opprettet allerede i 1853 av Levi Strauss og hans brødre, og at de første buksene deres var arbeidsklær laget av seilduk? Spol nesten 170 år frem i tid, og Kendall Jenner, Jennifer Aniston og Leonardo Dicaprio er bare noen av kjendisene som har vist seg i en Levi's jeans! Levi's begynte for alvor å ta av i USA på 50-tallet, til og med før det fantes nettbutikker hvor moten kunne bestilles online. Det tok hele 20 år ekstra før Levi's gjorde seg gjeldene i Norge. Buksene ble raskt en hit, og har holdt seg brennhete helt frem til i dag.

Levi's – The look

Få merker har holdt seg mer relevante i motebildet gjennom generasjoner, og det er flere grunner til det. Levi's satser på en behagelig, tidløs stil, som fungerer like godt på jobb, på fest, eller på sofaen dagen derpå. Nettopp derfor tilbyr ABOUT YOU deg et bredt utvalg fra deres kolleksjoner. Hvem elsker ikke mote som både ser bra ut, og er digg å ha på? Med sine stilrene t-skjorter og sitt store utvalg av tilbehør, blant annet solbriller, belter, vesker og sko, kan du gå rett fra skolebenken ut på byen. Det finnes en jeans for alle hos Levi's. De siste årene har deres Mile High Super Skinny blitt en favoritt hos mange, på grunn av den ettersittende fasongen med høyt liv og masse stretch, og dens evne til å fremheve formene. En spesiell ting med Levi's er at nesten alle plaggene deres kan brukes om hverandre - de matcher rett og slett perfekt.

Levi's – For alle

Merket har også en populær kolleksjon for barn og ungdom, der man blant annet finner deilige hettegensere, kule t-skjorter, og så klart: tøffe Jeans! Flere av plaggene passer jenter og gutter like godt, og de er på den måten med på å utfordre de tradisjonelle kjønnsrollemønstrene. Levi's har det siste århundret endret motebildet totalt, og de fortsetter å være nyskapende. De siste årene har Levi's vært med i en rekke kampanjer for kroppspositivitet, noe vi digger! ABOUT YOU er stolt av å føre dette merket, som med sin pluss size collection også deler vår visjon om et inkluderende motebilde. Du kan selvfølgelig kjøpe Levi's online i vår nettbutikk.

Oppdag det store Black Friday-salget 25. november 2022. Her finner du fantastiske LEVI'S Black Friday-tilbud til kvinner. Men det er ikke alt – gå ikke glipp av vårt Black Friday-salg fra LEVI'S til menn!