Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv

Gant: Gjør det uformelle elegant

Det internasjonale merket Gant har røtter helt tilbake til 1907, da en ung mann fra Ukraina fulgte drømmen sin og reiste til Amerika. Berl Gantmacher startet livet sitt i Amerika, endret navn til Bernard Gantmacher og grunnla Par-Ex Shirt Company sammen med en partner, Morris Shapiro. Firmaet sydde kvalitetsskjorter for andre bedrifter, og ble etterhvert en stor suksess. I 1949 ble Gant Inc etablert og skjortene produsert under eget firmanavn. Historien startet med skjorter, og fortsatt fokuseres det hele tiden på nye innovasjoner og god kvalitet. Som selskap har Gant én enkel idé som de følger: Lær noe nytt hver dag. Dette har de brukt som ledestjerne helt siden Gant ble startet som bedrift i 1949. I dag har klesmerket hovedkontor i Stockholm og det er nå kjent som et svensk merke. Du finner derimot Gant-butikker i alle verdenshjørner - med over 750 butikker i 70 land.

Gant - Kolleksjonen

Gant produserer i dag bærekraftige klær til hele familien; herre, dame og barn. Kolleksjonen strekker seg fra undertøy og badetøy, til yttertøy og tilbehør. Moteriktige og elegante plagg kombineres med god passform og kvalitet. Eksklusivt interiør, klokker, sko og briller kan du også unne deg fra det store utvalget. Stilen preges av å være velkledd, uten å være for pyntet og passer for deg som ønsker eksklusiv kvalitet. Gant blander amerikansk treningstøy med europeisk eleganse, samtidig som de er opptatt av å være innovative og autentiske. Varene er perfekt for en hektisk hverdag der du ønsker at klærne sitter som de skal, samtidig som du føler deg vel. I nettbutikken til ABOUT YOU er det mulig å se nærmere på kolleksjonen og finne dine favoritter til deg selv, eller til noen du er glad i.

Gant - For den kvalitetsbevisste

Merkevarene fra Gant passer for de som har en aktiv livsstil, men også er kvalitetsbevisste og ønsker å se bra ut. Du trenger ikke være verken fotballproff eller verdensmester i golf, faktisk trenger du ikke å utøve noen idrett i det hele tatt. Men er du litt sporty, liker å ha mye å gjøre i løpet av en dag og vil at klærne skal være behagelige uten at det går på bekostning av kvaliteten, da har Gant garantert noe som passer for deg. Enten du jakter etter den perfekte buksen til hverdags eller bare ønsker en behagelig morgenkåpe – du finne helt sikkert det du leter etter i ABOUT YOU sin nettbutikk.