Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv
 Merkeoverskrifter
Alle produkter fra Freequent97

Freequent: Dansk mote for damer

Freequent er et dansk merke som ble etablert av Niels Haahr Christensen i 2009. Hovedkontoret ligger i Kolding i Danmark, men merket har oppnådd internasjonal suksess med jevn vekst og flere tusen salgssteder i Europa. Merket leverer kolleksjoner som kombinerer trendy og feminine stiler, og de er anerkjent for skandinavisk minimalisme der fokuset er kvalitet, samtidig som det har en edge. Konseptet til Freequent er moteriktige klær til damer som ikke skal ødelegge hele budsjettet. Selskapet jobber etter en filosofi om å følge drømmene, sette forbrukeren i fokus og forstå og respektere kvinner som er dedikert til merkevaren. Freequent ønsker at det skal være enkelt og at produktene skal være overraskende rimelige.

Freequent - skandinavisk minimalisme for alle kvinner

Kolleksjonene fra Freequent passer til kvinner som er både kreative og moderne. Klærne bærer preg av feminine trekk, men er stilige og med detaljer som er rå. Vi snakker skandinavisk minimalistisk stil for kvinner i alle aldre som gjerne viser frem personligheten sin gjennom antrekket. Klærne har rene snitt slik at de fremstår både profesjonelle og elegante. I tillegg er de både funksjonelle og praktiske slik at de passer perfekt til hverdagen. Med et design som sørger for at du kan være avslappet og stilig på samme tid passer Freequent for alle kvinner. I nettbutikken til ABOUT YOU finner du et stort utvalg fra Freequent til de fleste anledninger. Gå for en stilig blazer over en hvit bluse og en plissert bukse til jobb, eller velg en fin kjole til festlige anledninger. Til hverdags er en stoffbukse og en myk, behagelig topp perfekt. Uansett behov og anledning vil du helt sikkert finne det perfekte antrekket fra Freequent her på nett.

Freequent til hele garderoben

Freequent byr på enkle design og et mykt, feminint utseende, samtidig som de holder høy kvalitet uten at det er dyrt. Klærne er laget i materialer som er holdbare og behagelige, slik at du kan se bra ut, enten du jobber eller er på ferie. I ABOUT YOU sin nettbutikk kan du finne somtrent alt du trenger til garderoben din fra Freequent. Velg blant alt fra skjorter og topper, gensere, jeans og bukser, til kjoler og skjørt. Du finner også jumpsuit og jakker til ulike sesonger i utvalget. Sett sammen din perfekte garderobe fra kolleksjonen til Freequent. Kombiner dine foretrukne basisplagg med noen unike skatter til spesielle anledninger slik at du får en komplett garderobe tilpasset din livsstil.