Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv

Klassikeren Fila

De fleste av oss kjenner til Fila sin kolleksjon av sko og klær. Fila startet som en liten italiensk familiebedrift for omtrent 100 år siden. I løpet av årene har denne lille familiebedriften vokst seg til å bli et verdenskjent merkevare som symboliserer høy kvalitet. De aller mest ikoniske plaggene fra Fila holder seg i fargene hvitt, rødt og blått. Både sko og klær fra Fila er designet for en kropp i bevegelse, og det vil alltid være komfortabelt å løpe, sykle, gå eller gjøre andre aktiviteter når du er kledd i Fila sine produkter. Hos ABOUT YOU kan du handle Fila online raskt og enkelt. Her finner du alt fra T-skjorter, sportssko, treningsbukser, treningstopper, treningsjakker, sportsskjørt, treningsshorts, treningsgensere, sommerkjoler, hettegensere og tilbehør fra Fila.

Klassisk sportstøy fra Fila

Klærne fra Fila har et klassiske snitt som gjør at du like godt kan bruke til hverdags som på trening. Her får du gode plagg som har stil, fleksibilitet og høy ytelse. Så er du ute etter en nye plagg eller sko til treningen din, eller om du driver med konkurranseidrett, er dette produkter du bør ta en nærmere titt på. Skal du på tennisbanen finner du elegante skjørt eller shorts som passer perfekt. Eller kanskje du ønsker en ekstra fin hettegenser med flotte detaljer? Fila har også utvidet kolleksjonen si til å omfavne andre fargene er de tre standardfargene sine. Her kan du finne plagg og sko i pastellfarger, det enkle svarte eller mer skare farger som rosa, lilla og oransje. Bla gjennom det store utvalget av Fila hos nettbutikken ABOUT YOU.

Sko og kult tilbehør fra Fila

I nettbutikken finner du de klassiske Fila-skoene i hvitt, men også mer fargerik sko for deg som ønsker det. Sko fra Fila har god demping og kjennes behagelig for føttene å gå med. Skal du på stranden har vi et fint utvalg av sandaler fra Fila. For å sette den siste prikken over i'en på antrekket ditt bør du sjekke ut det stilige tilbehøret som Fila tilbyr. Hos ABOUT YOU kan du klikke hjem en velkjent og hvit Fila-caps som vil matche treningsklærne din perfekt. Her finner du også flere varianter av magevesker, små ryggsekker og luer i flere farger. Alt ligger til rette for at du skal mikse og matche deg frem til din perfekte kombinasjon fra Fila sitt enorme utvalg av sko og klær med høy komfort og kvalitet.