Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv
Alle produkter fra DIESEL336

Italiensk mote fra Diesel

Diesel er et italiensk merke som ble grunnlagt av Renzo Rosso i 1978 i Molvena i Italia. Rosso begynte allerede som 15 åring å sy jeans på morens symaskin. Han jobbet for Moltex, et lite jeansselskap, på midten av 70-tallet. Han kjøpte seg etter hvert inn i Moltex og endret navnet på selskapet til Diesel. På det tidspunktet var verden midt i en oljekrise og diesel var alternativet til bensin, derfor likte Rosso navnet, ettersom han ønsket at det skulle være et alternativt jeansmerke. Navnet uttales også på samme måte over hele verden, det passet derfor perfekt til de internasjonale målsetningene hans. Selv om Nicole Formichettetti med tiden tok over som leder, har de hele tiden hatt det samme fokuset på å levere jeans med høy kvalitet. Selv om det startet med en ambisjon om å levere verdens mest innovative denim, har produktutvalget med årene utviklet seg og strekker seg nå langt forbi denim og jeans. Fortsatt foregår store deler av produksjonen i italienske fabrikker, og selskapet har utviklet seg til å bli et moteimperium.

Diesel - for et vellykket liv

Slagordet til Diesel har helt siden oppstarten vært "For Successful Living". Det beskriver merkets DNA, og står for individualitet og personlig uttrykk. I nettbutikken til ABOUT YOU kan du finne ditt personlige uttrykk i sortimentet fra Diesel. Et solid utvalg til både damer, menn og barn er tilgjengelig. Enten du leter etter en ny jakke tilpasset sesongen eller drømmer om en ny kjole, finner du helt sikkert noe etter din smak. Kombiner med de perfekte sneakers og du er klar for hva som helst. Ikke glem tilbehøret, du finner nemlig også vesker, ryggsekker, belter og lommebøker fra Diesel i nettbutikken vår. Bestill plaggene hjem til deg i dag og sikre deg dine italienske motefavoritter.

Italiensk jeans fra Diesel

Å finne det rette paret jeans er ikke alltid den letteste oppgaven. Da kan det være lurt å se på utvalget i nettbutikken vår fra denimeksperten Diesel. Sortimentet består av jeans i høy kvalitet til damer, herrer og barn. Velg blant ulike modeller, enten du foretrekker Skinny Fit, Slim Fit, Straight Leg eller Bootcut. Du finner også jeans som passer under svangerskap og ulike shortser. Du får ikke bare et par jeans, du får Diesel, det betyr et par jeans som sitter perfekt og ikke går av moten. Sjekk ut de ulike passformene og fargene og finn ditt favorittpar.