Gå til hovedinnhold

Crocs: Komfortable føtter

Det amerikanske merket Crocs ble introdusert i 2002 da det ble grunnlagt i Boulder, Colorado. Det er trolig et av de mest unike merkene i verden. Da de kom på markedet, var de annerledes enn alle andre. Ifølge dem selv gjorde det noen ukomfortable - men i dag, over hundre millioner crocspar senere, gjør de verden komfortabel. Crocs ble på kort tid moteriktig over hele verden. Sannsynligvis ble de så populære på grunn av de ergonomiske fordelene og det friske designet. Crocs selges i over 90 land og har mer enn 4000 ansatte over hele verden. Merket er ikke bundet av tradisjoner og trender og er ikke redd for å prøve og feile. Med en visjon om å være tilgjengelig, rimelig og komfortabel har de funnet sin nisje i moteverden.

Beveg deg rundt komfortabelt med Crocs

Du kjenner helt sikkert til de velkjente og behagelige Crocs-ene. Er de kanskje verdens mest herlige og behagelige sko? Visjonen til merket er at alle skal være komfortable i sitt antrekk, de er overbevist om at komfort er nøkkelen til lykke, og mener at deres legendariske Crocs gjør verden til et lykkeligere sted - med ett par crocs om gangen. I ABOUT YOU sin nettbutikk kan du se og bestille fra utvalget til Crocs. Kolleksjonen kommer i ulike varianter, og byr på både sandaler, strandsandaler og tøfler. Du finner dem i ulike farger og stiler, både til herrer, damer og barn. Det fargerike utvalget passer perfekt til husets kreative små sjefer. Velg blant enkle modeller i for eksempel ensfarget sort, eller vis deg frem og gå for noe mer sprudlende, som regnbuefarget eller knallrød. Finn din favoritt i dag, og vær komfortabel i dine crocs.

Crocs - Lett på foten

Med Crocs på beina er du garantert komfort. Samtlige Crocs-modeller lages i Croslite, et skumlignende materiale. Det gjør at fottøyet veier svært lite, hver crocs veier kun 170 gram. Merket jobber utrettelig med å finne nye komfortteknologier og utvikler revolusjonerende materialer som er lettere, mykere og mer fleksible enn det er mulig å forestille seg. Crocs passer til flere anledninger, enten du trenger noe behagelig å bruke på stranden eller søker komfortabelt fottøy til hverdagen eller handleturen. Velg ut den modellen som passer deg best, pass på å finne et par til både partner og barn også, og bestill dem hjem til deg fra nettbutikken til ABOUT YOU. Bli lett på foten du også.