Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv

Copenhagen - design og komfort for føttene

Skaffer du deg et par sko fra Copenhagen online kan du være trygg på at du får det beste både når det gjelder design og komfort. Selv om man kanskje først tenker at skoene er produsert av dansker, så viser det seg at selskapet bak de flotte skoene ble grunnlagt i Tyskland. Det var de tyske tvillingbrødrene Johannes og Julian Rellecke som startet firmaet i 2017, og siden den gang har vi kunder kunne fått velge mellom nydelige sko i skandinavisk stil som bærer med seg det lille ekstra vi ofte er på utkikk etter. Hos ABOUT YOU finner du Copenhagen sko og sandaler for både damer og herrer, og det i mange varianter, samt at det også er et flott utvalg av vesker fra samme merke.

Bærekraftige Copenhagen

Kjøper du et par sko fra Copenhagen kjøper du sko av svært høy kvalitet som vil være superkomfortable for føttene dine. Skoene har en veldig ren linje og flere av modellene kan brukes av både damer og menn, noe som virkelig er populært i dagens motebilde. I tillegg er er skoene funksjonelle, laget av mykt skinn og med detaljer som gir deg den absolutte komforten du ønsker. En annen positiv side med Copenhagen er at der opptatt av gode arbeidsforhold, og samarbeider i stor grad med flere i familieeide fabrikker i Italia og Portugal. Her smelter innovativt håndverk sammen med moderne, tidsriktig design. Copenhagen arbeider med å utvikle sitt sortiment for “We Care”, logoen som blir sydd i skinn for å markedsføre at de tenker bærekraftig i sin produksjon.

Copenhagen sitt enorme utvalg

Når du blar gjennom alle skomodellene til Copenhagen online, vil du lett la deg fascinere over hvor utrolig mange vakre sko de har produsert. Her finner du sko til alle årstider, og ikke minst de nydeligste tøfler som kommer i flere farger og med polstret innersåle. Skal du ha deg nye støvletter som du ønsker å kombinere med et enkelt skjørt eller dressbukser, har Copenhagen flere modeller du kan velge mellom. Eller kanskje du heller ønsker deg noen nye og kule sneakers som du kan tråkke inn i nesten uansett hvilke antrekk du skal gå med. Velg det du ønsker i nettbutikken ABOUT YOU, og kjenn den herlige følelsen av det supermyke lateksskummet som du finner i innersålen på de fleste modellene til Copenhagen.