Gå til hovedinnhold

Converse : Retro streetwear

Converse startet helt tilbake i 1908, da som et skomerke som lagde kalosjer. Etterhvert begynte de å bruke gummi til å lage sneakers. Det begynte med sko til basketballspillere og andre sportsstjerner, men det tok ikke lang tid før de ble noe av det mest populære innen streetwear. Basketballskoene ble omdøpt til All Star, opprinnelig laget for å ta hoppskudd på basketballbanen, men ble en stor hit som plutselig ble brukt av alle. Skoene ble raskt et moteelement og street fashion for alle. I dag er dette legendariske merket fortsatt like populært over hele verden. Converse produserer mote som er både tidløs og oppdatert.

Converse - Sko som passer for alle

Skoene fra Converse er tidløse og et sikkert valg. De følger trendene samtidig som de tar vare på retro-følelsen, en moderne klassiker beskriver det godt. Utvalget fra Converse er tilgjengelig i nettbutikken til ABOUT YOU. I sortimentet finner du sko til både damer, herrer og barn. Velg blant ulike farger og modeller, fra enkel hvit eller sort, til de mer fargerike. Hva med knallrød for eksempel, eller lys rosa? Eller er det kanskje dyreprint som tiltrekker deg mest? Kolleksjonen har noe for enhver smak og passer for alle. I tillegg til de populære sneakersene i ulike modeller, kan du finne stilige klær i kolleksjonen. Kombiner en stilig skjorte med en ensfarget bukse og topp det hele med sneakers i en knallfarge, og tilbehør som solbriller, hatter eller luer. Bestill hjem de perfekte skoene i dag, og sørg for en komplett garderobe til både deg selv og de du er glad i.

Converse - løfter alle antrekk til nye høyder

Converse passer til deg som digger nye og kule sko som passer til alle antrekk, og til alle anledninger. De har klart kunststykket å skape en uanstrengt stil og et sporty image i kombinasjon med mote som er edgy. Fargeutvalget er stort, og du kan velge mellom ulike høyder på både platå og skaft, slik at du finner den modellen som passer deg og dine antrekk best. Du kan for eksempel matche sko med fargesterke trykk til jeans, hvite sko til en fin sommerkjole eller gå for ensfarget sort til mer fargerike antrekk. I ABOUT YOU sin nettbutikk kan du bestille hjem ditt favorittpar og løfte antrekket ditt med sko fra Converse flere hakk. Ikke glem av din bedre halvdel eller de aller yngste, de fortjener også å ha kule og behagelige sko på beina.