Skip to main content

Oppdag vårt SEASON SALE: Opptil 70% rabatt5


Få en autentisk, amerikansk stil med Coach

Det globale motehuset Coach ble etablert i New York i 1941. Merket finner blant annet inspirasjon fra hjembyens inkluderende og modige sjel. De tror på å levere vakre ting som er skapt for å vare, og som er laget for at du skal kunne være deg selv. Kolleksjonene er klassiske med kvalitet i både materiale og detaljene. Coach er en sikker vinner for deg som liker en elegant og klassisk, men likevel autentisk, amerikansk stil.

Elegant tilbehør fra Coach

Det er først med det rette tilbehøret at antrekket er komplett. I ABOUT YOU sin nettbutikk finner du et stor utvalg av tilbehør fra sortimentet til Coach. Kolleksjonen har blant annet et solid utvalg av vesker og ryggsekker. Veskene i skinn kommer i flere modeller, enten du trenger en større skulderveske eller handleveske, eller du har behov for en mindre clutch-variant. Velg blant ulike farger, fra sort og brunt til vinrød eller dus rosa. Det er bare fantasien som setter begrensningene, utvalget har noe for enhver smak og til alle anledninger. Gå for en nøytral veske i jordfarger til daglig, og en elegant sølvfarget clutch til festlige lag. I kolleksjonen fra Coach finner du også lommebøker og solbriller. Som veskene er også lommebøkene laget i skinn og kommer i ulike farger og størrelser slik at du kan finne den som passer deg best. Fullfør stilen med et par kule solbriller. Velg blant mange ulike typer, enten du liker modeller med store glass eller foretrekker små runde. Med tilbehør fra Coach er du sikret en klassisk og elegant stil.

Sko til alle anledninger fra Coach

Skoutvalget fra Coach består av flere ulike modeller, du finner både ballerinasko, strandsandaler, lave sko og sandaler blant utvalget i nettbutikken til ABOUT YOU. I tillegg kan du velge blant pumps og høye hæler, sneakers, støvler og støvletter. Sortimentet har noe for alle stiler og til alle formål, enten du trenger et par sko til å bruke på jobb, eller du er på utkikk etter det perfekte paret til bryllupsfesten. Gå for et par lekre pumps sammen med en fin, litt større skinnveske til jobb, og et par elegante sko med stiletthæler og en clutch eller skulderveske når du skal på fest. Til hverdags er et par sneakers med kult mønster perfekt. Uansett behov finner du trolig det perfekte paret fra Coach her på nett.