Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv

Birkenstock: god kvalitet gjennom århundrer

Birkenstock har lang erfaring med godt håndverk. Håndverket deres kan ses på som kunst. Dette er en familiehistorie som har gått i arv gjennom generasjoner. Det hele begynte i 1774 med skomaker Johann Adam Birkenstock. Etter hvert utvikler skomakerkunsten seg; i 1896 begynner man å selge innleggssåler til fotsengen. Etterspørselen stiger fra 1925 og man bygger en større fabrikk og får flere ansatte for å imørekomme den store kundekretsen. I 1963 blir gymnastikksandalen "Madrid" lansert. I 1988 tar Birkenstock et tak for miljøet og begynner å bruke miljøvennlig lim i produksjonen. Når selskapet går inn i den moderne tiden utvider den produksjonslinjen i 2014 og begynner å legge vekt på 4 temaer: sove og leve sunt, arbeidsmiljø, sunne føtter, å gå riktig og riktig livsinnstilling. I 2017 begynte man å utvikle søvnsystemer og en sengekolleksjon.

Birkenstock - Skoindustrien

Bedriften har eksistert i to og et halvt århundre og bygger på et godt fundament og en lang virksomhetshistorie. Dette er en motpol til klesindustrien med korte motetrender. Det er et internasjonalt merke og hører til Top Five når det gjelder fottøymerker globalt. Birkenstock er den største arbeidsgiveren når det gjelder produksjonen av sko i Tyskland. Produktene fra Birkenstock blir solgt i 90 land, både på nett og i fysiske butikker. Kjerneproduktet deres er fotsengen, som de selv har funnet opp. Dette produktet er ikke bare et unikt konsept, men det er også en idé og en referanse i skoproduksjonen i dag. Birkenstock står for høy komfort, god funksjonalitet og god kvalitet. Birkenstocks kvalitet blir til gjennom gode råstoffer fra gode kilder som bearbeides under høye krav.

Birkenstock - Merker

Birkenstocks fottøy er sunne og de er opptatt av hvordan de kan gjøre livet bedre for sine kunder i ulike situasjoner. Selskapet står for fornuft og kvalitet, samtidig som god funksjon selvsagt også er viktig. Produktene blir ferdiggjort på produksjonsanleggene i Tyskland med gode betingelser og en del håndarbeid. Én sandal har 17 trinn som den gjennomgår i produksjonen. På de lukkede modellene er det 100 håndgrep til produktet er ferdig. Birkenstock oppfyller de høyeste kvalitetskravene som man finner globalt i skoindustrien. Selskapet er opptatt av gode råstoffer som naturlateks, kork, kobber, ullfilt, messing og den beste læren, som kommer fra gode ressurser. Disse blir hentet fra Europa. Papilio er det feminine delmerket til Birkenstock med moteriktige materialer og farger, fine kontraster med farger, platåsåler og trykk og kilehæl. Disse moteriktige og behagelige skoene finner du hos ABOUT YOU.