Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv
 Merkeoverskrifter
Alle produkter fra b.young274

b.young – flotte moteklær for kvinner

b.young er et dansk klesmerke som ble etablert i 1991, i Vejle i Danmark, og for tiden er det Helle Olsen som er merkets brand director. Helt siden begynnelsen har b.young laget kommersielle og rimelige klær til kvinner over hele verden. Selskapet er en del av DK Company, som er en av de største og mest etablerte leverandører av mote og klær i Europa. DK Company har også andre merker som for eksempel Blend, Soaked in Luxury, Dranella, Kaffe, Pulz, Culture, Fransa, Ichi, In Wear, Cream og Part Two. I dag har b.young en tilstedeværelse i over 30 land, men du kan også shoppe klærne deres i nettbutikken til ABOUT YOU.

b.young – verdi for pengene

Verdiene til b.young ligger i å skape et godt utvalg moteriktige klær med god kvalitet, slik at du kan oppgradere garderoben jevnlig gjennom året. Klesmerket ønsker å tilby plagg som gjør det mulig for kvinner å uttrykke sin personlighet, og har et stort fokus på detaljer. Klesmerket fremmer kvinnen som kler seg akkurat slik hun vil. Hun har en egen stil og garderoben hennes har alt hun trenger for å føle seg fin hver dag – uansett anledning. Den typiske b.young kvinnen er også prisbevisst og velger ut klesskapet med omhu. b.young ønsker derfor å kunne tilby sine kunder alt fra pent kosetøy, til hverdagslige basisplagg i høy kvalitet og pyntede kjoler til festlige anledninger.

b.young – alt du trenger på ett sted

Hos b.young finner du et stort utvalg av feminine og kule plagg som er inspirert av markedets trender, slik at du enkelt kan kle deg moteriktig. Her kan du finne kjoler, topper, bluser, bukser, blazere, skjørt, shorts og tilbehør som smykker og vesker. Klesmerket introduserer 6 kolleksjoner årlig, som følger årstidene og dermed kvinners behov gjennom året. b.young har også et stort utvalg av basisplagg, slik at du kan bygge opp garderoben din veldig enkelt. I tillegg har selskapet en egen kolleksjon som legger til rette for at du kan ta mer bærekraftige valg. Kolleksjonen heter b.fair og er et initiativ for å bidra til å sette ny standard innenfor bærekraftig mote. For å se hele fra b.young sortimentet kan du sjekke ut utvalget på nett hos ABOUT YOU.