Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv
Alle produkter fra ADIDAS TERREX100

ADIDAS TERREX for komfort og ytelse

Det klassiske uttrykket “Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær” passer perfekt for å beskrive Adidas sin Terrex kolleksjon av sko og klær. Her har Adidas skapt produkter akkurat for deg som skal på tur i terrenget og i all slags vær. Samtidig som produktene beskytter deg mot regn og vind, kommer de også med smarte funksjoner som kreves når man skal ut på vandring. Dette gjelder uansett som du har tenkt deg på lange turer på vidda, eller om du har planer om å gå korte turer i skog og mark. Hos ABOUT YOU finner du et stort utvalg både når det gjelder bekledning og sko, så her er det bare til å trykke seg inn og lete frem dine nye favoritter fra ADIDAS TERREX.

De ultimate tursko

For deg som skal se etter nye tursko har vi et variert utvalg, for damer og herrer. ADIDAS TERREX sko finnes i ulike modeller og farger, noe som gjør at alle skal kunne finne skoene som passer perfekt for sine føtter. Terrex skoene kommer med GORE-TEX som gjør dem vanntette og samtidig pustende. Skoene er produsert med robuste yttersåler for et svært solid grep på variert og vått underlag. I mellomsålen er det BOOST-teknologi som gir responsiv demping, og du kan gå komfortabelt over lengre perioder. Her finner du mellomhøye sko, blant annet Eastrail, for god ankelstøtte, eller lave, slik som Tracerocker og Speed, for løping i utfordrende terreng. For hendene anbefaler vi hanskene fra ADIDAS TERREX som vil holde deg varm og tørr under hele turen.

Klær med smarte funksjoner

I tillegg til Terrex sko har også ADIDAS TERREX produsert klær innen samme teknologi. Den stilige ADIDAS TERREX friluftsjakken er perfekt for din neste ekspedisjon, med sin avanserte vanntette teknologi som trekker regnet bort fra kroppen. Her finner du også den ikoniske Xploric-brystlommen som vil holde viktige ting, som mobiltelefoner og nøkler, tørre og lett tilgjengelige. ADIDAS TERREX tilbyr også treningsshortser, tynne jakker og treningstightser som passer perfekt når du skal være i aktivitet når været er varmere. Treningsjakkene kommer i nøytrale og sterke farger, og kan også brukes utenom turene når været krever at du har på deg noe som holder deg tørr. En fordel for både deg og miljøet er at produktene enten er produsert av 100 % resirkulerte materialer, eller delvis resirkulert materiale for noen av produktene.