Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv
Alle produkter fra Abercrombie & Fitch431

Abercrombie & Fitch – en stor omnikanal

Abercrombie & Fitch er en amerikansk kjede som ble etablert av David Abercrombie i 1892. På den tiden hadde de fokus på friluftsklær til camping, fiske og jakt. I dag er merket en stor aktør innen retail og tilbyr klær, parfymer og ikke minst jeans til menn, kvinner og barn. Deres første flagship butikk ble åpnet i New York City, og den første butikken i Europa ble åpnet i London Burlington Gardens, i Savile Row. I dag har selskapet 730 butikker over hele USA og store deler av Europa. Du kan få tak i Abercrombie & Fitch online i nettbutikken til ABOUT YOU.

Abercrombie & Fitch – med lek i sentrum

Abercrombie & Fitch ønsker å fremme følelsen av starten på en langhelg hver dag, og prøver derfor å se verden gjennom et barn sine øyne – hvor lek står i fokus og hver dag har nye muligheter. Merket har siden starten tilbudt klær, yttertøy og parfymer, laget nettopp for å få folk til å føle seg komfortable og leve livet til det fulle. De fokuserer rett og slett på å skape plagg som er designet med lek i sentrum. Selskapet er dessuten en stor omnikanal som også har andre merker som Hollister, Gilly Hicks, Social Tourist og Abercrombie kids. Sistnevnte er et eget merke laget kun for barn, som ble etablert i 1998. I 2016 gjorde Abercrombie & Fitch en helomvending når det kommer til branding av sine merker, og lanserte nye posisjoner. Dette førte etterhvert til at selskapet tjente over 1 billion USD i årlige digitale salg.

Abercrombie & Fitch – individuell stil

Abercrombie & Fitch tilbyr et stort utvalg klær og andre produkter, med høy kvalitet og eksepsjonell komfort. I tillegg kommer produktene i deilige farger og mønstre. Merket følger trender og har alt fra topper, kjoler, skjørt, bukser og jeans, yttertøy og jakker, undertøy og nattøy, til damer, herrer og barn. Merket satser også stort på sine parfyme-kolleksjoner, som har blitt svært populære. Deres deilige og unike dufter kommer til både damer og herrer. Abercrombie & Fitch har også svært populære kolleksjoner med college og sweat som har deres logo. På nett finner du et stort utvalg av klær med deres branding om dette er noe du liker. Alt du trenger for å uttrykke din individuelle stil og personlighet er samlet på ett sted. Finn ditt neste antrekk fra Abercrombie & Fitch online hos ABOUT YOU.