Gå til hovedinnhold

Zip Hoodies

Zip Hoodies: Streetwear goes Femme fatale

Kombinasjonen av sporty og casual er ikke helt på moten lengre. Nå gjelder det å finne hettegensere med en ultrafeminin look. Palazzobukser, blazere eller nydelige kjoler - jo mer feminine plagg du velger jo bedre vil de passe til dine zip hoodies. Det som er ekstra flott er at du på denne måten kan skape ekstravagante og elegante looks som ikke alle har, og du kan til og med ta med deg hettegenseren din med glidelås på kontoret eller på fest. Hvorfor var det ingen som tenkte på dette allerede tidligere? 

Hoodie deluxe

Den klassiske zip hoodien har riktignok forandret seg mye gjennom tidene.Den enfargede sportsjakken, som mange gikk i under lockdown og dermed dominerte gatebildet, har lite i felles med modellene som for tiden er på moten: modeller med kule snitt, eksklusive farger, skinnende materialer og noen ganger detaljer som logoer eller broderi er populære nå. Store sportsmerker og friluftsmerker som NIKE og The North Face utstyrer også fritidsklærne sine med ekstrautstyrgir fritidsklærne deres detaljer, som gjør dem egnet for catwalken. Først og fremst er det imidlertid det myke materialet, som gjør at hettegenseren ser hip ut. I kjernen er dette plagger nemgli fortsatt et sporty plagg som belønner deg med komfort. Laget av myk, litt ru bomull, gir en hettegenser med glidelås deg god bærekomfort med høy pusteevne. Gensere med glidelås anbefales også, da disse også er tilgjengelige med kule snitt og behagelige materialer. Når du skal velge farge, avhenger det av garderoben din: klassiske farger som mørk, svart og beige blir like ofte kjøpt som trendfarger eller knallrød eller solgul. Her bør du gjøre deg noen tanker om hvordan du ønsker å kombinere klesplagget. Har du en hvit sommerkjole i skapet? En oversized hettegenser i beige ser flott ut på toppen av denne. Hvis du velger å gå med lyse vide bukser, bør du velge en kontrastfarge. Avhengig av hudtypen din, er farger som grønn, blå eller oransje gode valg. Skjørtene dine kan også styles med en hettegenser. Bare velg en nyanse som speiler seg i mønsteret og lek med materialene. Blonder, tyll eller sateng ser spennende ut i kombinasjon med tykk bomull. Hos oss finner du mange modeller fra toppmerker laget av forskjellige materialer. Oppdag modellene våre på nettet og overbevis deg selv om de trendy hettegenserne med glidelås.

Zip hoodies på kontoret?

Jepp, hettegensere med glidelås passer nå til og med på kontoret. På Casual Friday kan du bruke en zip hoodie i stedet for en bluse. Med plisserte bukser eller et  blyantskjørt og en blazer over, vil antrekket ditt fortsatt være elegant. Det blir enda mer stilig hvis du lukker blazeren med et midjebelte i stedet for å kneppe den. Og selvfølgelig bør hetten ligge godt synlig over blazeren. For at du ikke skal fremstå som for fasjonabel foran sjefen din eller kundene dine, bør du gjerne bruke klassiske farger som svart, mørk blå eller beige. Mønstre som houndstooth eller ruter gir variasjon og er flotte til å komplementere utseendet ditt. Matchende fottøy er loafers, ankelboots eller støvletter førstevalget. Hvis du også har lyst på en casual look, bør du definitivt ta en titt på våre hettegensere med glidelås for både menn og kvinner. Vi tilbyr et stort utvalg av kule hettegensere med glidelås fra ulike toppmerker i vår nettbutikk. Oppdag de mange fargene og mønstrene på nett og kombiner plaggene med andre produkter fra ABOUT YOU!