Gå til hovedinnhold

Vintersko

Vintersko – aldri mer kalde føtter

Det begynner å bli ubehagelig: temperaturene synker og vinteren er her. For at du alltid skal være godt oppvarmet gjennom den kalde årstiden, selv i vått og kaldt vær, is og snø, trenger du varme vintersko. Pene klassikere som støvletter eller ankelstøvletter laget av skinn er alltid trendy. Et innerfôr laget av lammeskinn – eller den billigere versjonen: fleece – gjør dem ekstremt fluffy og lagrer varmen. Vinterstøvler med ekstra tykke såler vil holde føttene tørre gjennom slapseværet. Chunky og casual boots er blant de mest iøynefallende skotrendene av alle og skaper en virkelig kul stil. Takket være plattformsåler og blokkhæler er loafers også egnet for vinteren. Liker du retro chic? Da er sjarmerende snørestøvler i vintagestil perfekte for deg. Ankelstøvletter og blyantskjørt på kontoret, sexy overknees med et miniskjørt laget av skinn på festen og fôrede gummistøvler med sklisikker såle egner seg derimot for turgåing med hunden. Utvalget av elegante vintersko er enormt, Akkurat som måtene du kan style dem på. Det finnes passende vinterstøvler for enhver anledning. De holder deg varme og gir det beste grepet selv på glatte og isete veier.

Sikker opptreden med stil

Klassiske skinnstøvletter med høyt skaft går aldri av moten. De imponerer med sitt klare design og den høye kvaliteten. Allroundere er modeller i sort eller mørkebrun – elegante, tidløse og enkle å kombinere. Vinterstøvler med blokkhæl er stilige og komfortable. Hvis yttersålen har en lett profil, sklir du ikke på vått løv eller glatte veier. En myk, fôret fotseng tilpasser seg formen på foten din og sikrer maksimal komfort. Høye støvletter ser spesielt elegante ut med et knelangt skjørt. Skaftet er ofte utstyrt med en tøyelig gummistrikk. Du kan enkelt putte skinny jeansene dine inn i vinterstøvlene. Kombinasjonen av disse buksene og en lang blazer er veldig trendy og får bena til å se uendelig lange ut. Støvler laget av semsket skinn eller imitert skinn med høye hæler og spisse tær får også bena til å se lengre ut. Den feminine silhuetten gjør at støvelen med hæl ser veldig sofistikert ut. Disse er kanskje ikke ditt førstevalg for lange turer gjennom Winter Wonderland, men de er ideelle for å gå på teater eller på en julefest. For å sikre at skinnstøvletter ikke blir ødelagt av kaldt, vått vær og ikke sprekker, bør du regelmessig behandle dem med skokrem. En spray som gjør dem vanntette er også obligatorisk. Ellers kan regn og snø trenge inn og da får du raskt kalde føtter.

Vær modig og gå for statement-sko

De er ankelhøye eller har et legghøyt skaft – chunky boots med en iøynefallende profilsåle. Jo røffere, jo bedre. De opprørske støvlene ble opprinnelig båret av soldater, noe som gjenspeiles i designet. Den ekstra tykke profilen gir deg et fantastisk støtte på alle underlag. Disse vinterskoene er laget slik, at du uten problemer kan bruke dine tykkeste sokker i dem. Du kan kombinere chunky boots med omtrent alt. De røffe trendskoene gir en utmerket kontrast og får til og med den elegante lille sorte kjolen til å se revolusjonerende ut. De trendy vinterstøvlene presenteres i mange design – ganske enkelt laget av glatt, slitesterkt skinn eller kunstskinn og utstyrt med iøynefallende glidelåser eller spenner. Modeller med kontrastfargede såler ser veldig kule ut. Vanntette gummistøvler i tykt materiale er de beste følgesvennen for en spasertur gjennom julemarkedet. Den iøynefallende profilsålen garanterer tørre føtter selv i den tykkeste gjørme. Vinterskoene dine skal alltid være varme før du tar dem på. Støvler som oppbevares i gangen er vanskelige å varme opp med egne føtter når du har dem på og holder seg derfor kalde.

Vintersko for ethvert vintervær

Chelsea støvler er den perfekte måten å komme seg gjennom vinteren på. De klarer seg uten snøring og er superkomfortable. Hvis du har sterke legger, vil du glede deg over disse vinterskoene, fordi de tilpasser seg perfekt til din individuelle benstørrelse. Elastiske innlegg på sidene gjør at du enkelt kan ta dem på og av. Disse ankelstøvlene skal ikke dekkes av buksebenet. Bruk dem sammen med skinny jeans for å vise frem deres fulle skjønnhet. Snørestøvler fortryller med et nostalgisk preg. De skaper en festlig look med et skjørt eller utsvingte kjoler. Ankelstøvletter med snøring laget av lakk er mer provoserende og gir antrekket et rocka preg. I tillegg til snøringen har noen modeller glidelås på siden som gjør det enda enklere å få dem på. Snørestøvletter laget av en materialblanding av nylon, mesh og tekstil imponerer med sitt sporty utseende. Hvis du lar de øvre maljene være uten lakk, ser de enda mer uformelle ut. I lyse, friske farger trosser de hver kjedelig vinterdag og komplementerer en hverdagslig vattert kåpe perfekt. Å tramoe varmt og behagelig gjennom snøen og se ultrakul ut på samme tid - det kan du gjøre i stilige snøstøvler. Disse uformelle skoene er tykt foret og garanterer varme føtter selv på isete dager. Varm, tørr og super chic, du kommer deg gjennom ethvert vintervær med disse vinterskoene.