Gå til hovedinnhold

VANS Old Skool – kultskoen fra skaterscenen

Disse skoene er ikoniske, stilige og inspirerer sine utallige følgere over hele verden - fra skateboardere til streetwear-fans til kjendiser, alle elsker VANS Old Skool med sine iøynefallende sidestriper. Skoen ble lansert i 1977. Vans Old Skool sneaker regnes som en milepæl i historien til den amerikanske sportsvareprodusenten. Med denne skoen presenterer VANS logoen sin, sidestripen, for første gang. «Vans Off The Wall» er navnet på bedriftens umiskjennelige varemerke og betyr noe sånt som «forlatt av alle gode ånder». Og akkurat som logoen, presenterer VANS seg den dag i dag med sine originale skokreasjoner – litt sprø og ekstremt kreative. Den robuste joggeskoen ble opprinnelig laget for skateboarding, men fant raskt beundrere utenfor skatekretsene. Den dag i dag er Old Skool fra VANS et absolutt must for alle som liker avslappede sko og stilige sneakers. Gjenutgivelsen av originalen presenteres fortsatt som en lav sko i skinn og viser seg med sin gjennomgående, tykke gummisåle i umiskjennelig retrostil med høy gjenkjennelsesverdi. Du får denne klassikeren med både skolisser og som slip-on. Oppdag det store utvalget av Vans Old Skool sneakers i forskjellige farger og bestill en modell i riktig størrelse fra vår nettbutikk. Disse skateskoene er utrolig komfortable og gir god støtte både i hverdagen og på brettet.

Kul vintagestil – VANS Old Skool

Med Old Skool-modellene i serien er det ingen forskjell på menn og kvinner – de er unisex. Det uformelle, men også tidløse designet gjør dette mulig. Den populære VANS Old Skool er presentert i en rekke farger og laget av forskjellige ytterstoffer som glatt skinn og semsket skinn, men hovedsakelig av lerret, et naturlig bomullsstoff som kjennetegnes av sin store holdbarhet og lang levetid. Gamle Skool-modeller i svart eller hvitt er fortsatt blant de mest populære, men varianter i rosa, turkis, vinrød eller knallgul er også representert. De modige velger lave sneakers med ulike mønstre og trykk – men det velkjente rutemønsteret regnes fortsatt som en ekte klassiker i dag. Ankelområdet er polstret og innsiden av skoen er foret med et mykt fôr, noe som gjør Old Skool by VANS utrolig behagelig å ha på. Takket være det pustende overmaterialet og polstringen på innsiden vil ikke føttene dine svette, selv hvis du beveger deg mye. Du vil heller aldri få ubehagelige blemmer i disse skoene. Den tykke yttersålen i gummi er flat og gir utmerket stabilitet og trekkraft på brettet eller på gaten takket være profilen. Kjøp sorte Vans Old Skool sneaker laget av skinn i vår nettbutikk og se selv. Disse modellene sørger alltid for en kul look og et spennende antrekk.

VANS Old Skool; disse går aldri av moten

Med disse sporty og enkle skoene er du både moteriktig og viser glede. Du kan bruke dem med jeans når du handler eller danse hele natten i dem i et miniskjørt på neste festival. VANS Old Skool har nesten karakter av et tilbehør og du kan enkelt kombinere dem med ethvert antrekk. De sporty kultjoggeskoene er symbolet på hele generasjoner og vil ikke miste noe av sjarmen i fremtiden, fordi «old school» er mer populært enn noen gang. Bestill disse skoene fra nettbutikken vår nå og oppdag fordelene med disse stilige skatesneakers selv!