Gå til hovedinnhold

Sommermote - luftig og lett

Når solen skinner varmt fra himmelen kan du endelig finne frem dine sommerklær. Lette bomullsbukser i kombinasjon med fargerike bluser & tunikaer passer perfekt på kontoret og når du ønsker et stilig og komfortabelt antrekk. Luftige klær er våre absolutte favoritter når gradestokken stiger. I midikjoler laget av flytende viskose med 3/4 ermer vil du komme deg gjennom dagen uten å svette. Ermeløse maxikjoler kan brukes ved mange anledninger. Om du skal på bursdagsfest kan du velge en modell med blomstertrykk. For en elegant hagefest passer en maxikjole med etnisk mønster. Det finnes også noen basics som ikke bør mangle i sommergarderoben din. En knelang skjortekjole med korte ermer er et av disse plaggene. Kjølig bomullstoff puster godt og er derfor svært egnet om sommeren.

Mote for sommeren - slik finner du den rette stilen

Elegant sommermote kan heves flere hakk med det riktige tilbehøret. Iøynefallende skjørt med mange detaljer kan du kombinere med en enkel skjorte eller topp. En stor solhatt med brem holder ikke bare solstrålene ute, men gir deg også en casual stil. I tillegg til elegante sko, kan du bruke solbriller med store glass sammen med stilige jumpsuits laget av tynne stoffer. Stilige briller er uunnværlige om sommeren. De beskytter de sensitive øynene dine mot skader forårsaket av UV-stråling og tilfører spenning til ethvert antrekk. Lette skjerf og sjal er spesielt populære på den varme årstiden, og de kan også erstatte en jakke når det kommer en frisk bris. Du kan enkelt oppbevare det store skjerfet laget av en delikat silkeblanding i vesken og snurre det rundt skuldrene dine om det skulle bli for kaldt. 

Sommermote for føttene

På sommeren kan føttene dine endelig puste igjen. Det er veldig behagelig å gå i åpne sommersko i varmen. Søte flip-flops i flott design er meget luftige. Noen ganger kan føttene hovne opp ved høye temperaturer, derfor er lett fottøy så viktig på sommeren. Hvis varmen ikke plager deg, er sandaler med høy kilehæl eller platåsandaler et godt valg sammen med skinny jeans. Joggesko er veldig populære på alle årstider og spesielt om sommeren. Heldigvis finnes disse mange forskjellige friske farger og design. Ballerinasko er et virkelig must-have på sommeren – de ser fantastiske ut med et skjørt eller capribukser. Som du ser, vakker sommermote kan kombineres på mange forskjellige måter.

Mer sommermote