Gå til hovedinnhold

Vårjakker

Vårjakker – slik kommer du deg gjennom dagen med stil

Endelig er den lange vinteren over og du ønsker å tilbringe mer tid ute igjen. Du kan sikkert ikke vente med å gjemme den tykke vinterjakken din bak i skapet og finne fram vårjakken. Hva med en ny modell i en flott farge eller et uvanlig snitt? I ABOUT YOU sin nettbutikk finner du et stort utvalg av stilige jakker og også andre plagg for våren. Velg en elegant fleecejakke for en tur ute i milde temperaturer. Den er spesielt fluffy og behagelig takket være de myke materialene. De ekstra lange ermene på jakken har en åpning for tommelen og varmer halvparten av hånden. En stor hette med snøring beskytter hodet mot vinden og du kan klare deg uten lue. Kombiner den kule jakken med elegante blå jeans og kom i gang.

Vårjakker gir perfekt beskyttelse i skiftende vær

I tillegg til å være stilig forventes det vårjakken har en utmerket passform.Vi har nå dekket kroppen våre til lenge nok i vintermånedene, og nå vil vi vise frem figurene våre igjen. Det går aldri galt med lette vatterte jakker – de er alltid trendy. Pastellfarger og jakker med smal midje er spesielt populære om våren. Kombinert med boyfriend-jeans og hvite sneakers skapes en frisk vårlook. Du kan selvfølgelig også finne boyfriend jeans i vår nettbutikk. En blå softshelljakke med oransje fôr er akkurat det rette for en løpetur om morgenen. Takket være det rette snittet kan du enkelt ha dem over løpeskjorten. Du kan komfortabelt oppbevare nøklene og mobiltelefonen i sidelommene med glidelås. Liker du å være ved havet? Ikke noe problem. En uformell vindjakke for damer tåler mye vind. Den har et snitt som minner om en hettegenser, men har en glidelås som går til midten av brystet, slik at du enkelt kan ta den av og på deg. Ta en titt på andre jakker for damer og oppdag enda mer uvanlige modeller, design og farger.

Jakker for våren – hva med en litt mer uvanlig en?

Klassiske skinnjakker eller kule bikerjakker for damer imponerer med sin tidløshet og er et blikkfang hver eneste vår. Modeller laget av imitert skinn av høy kvalitet, kan knapt skilles fra ekte skinn, og er spesielt trendy. Disse er også bærekraftig og beskytter miljøet. Vårjakker i skinn passer for ethvert businessmøte, men fungerer også godt ved uformelle anledninger. Vil du ha en uvanlig jakke? Da kan du kombinere vårjakken din med joggebukser, en klassisk skjorte og høye sandaler med reim. Eller hva med en stilig dongerijakke? Dongerijakkene ser ikke bare stilige ut i alle farger, men fungerer også flott i overgangsperioden mellom vår og sommer. En lang parkas med karakteristiske egenskaper som snøring i midjen og hette vil derimot gi deg en sporty look. Vårjakken din beskytter deg i skiftende vær og lar deg nyte de første solstrålene med materialer som fortsatt varmer godt. Bla gjennom nettbutikken vår og kjøp en ny jakke til våren i dag. Vi tilbyr et bredt utvalg av kule design og farger for å sikre at du har et elegant antrekk denne sesongen. Bestill en modell og se selv!