Gå til hovedinnhold

Seilsko: De robuste skoene for hobbyseilere og moteelskere for menn og kvinner

Seilersko er ikke bare populære sko for seilere, men også for stilbevisste mennesker og... jusstudenter ;-). Og med rette, for seilerskoene som ble utviklet av hobbyseiler Paul Sperry i 1935 er ikke bare praktiske og robuste, de er også en elegant følgesvenn gjennom hverdagen! De sklisikre båtskoene kjennetegnes av egenskaper som fleksibilitet, holdbarhet og saltvannsmotstand. En av grunnene til dette er den stabile sålen, som lover et sikkert grep på alle underlag. Spesielt på det glatte dekket på en båt er denne sklisikre sålen på seilerskoene veldig viktig. Fremsiden av Paul Sperrys originale seilersko var brun – i dag finnes de vakre skoene for damer og herrer derimot i forskjellige farger og design. Seilersko i skinn er blant annet populære. Modellene av skinn sikrer en stil som oser av høy kvalitet og kan kombineres med ethvert antrekk. Hos ABOUT YOU finner du et stort utvalg av flotte seilersko som vil få deg til å se fantastisk ut i hverdagen! Kjøp dette vanntette fottøyet i din størrelse og overbevis deg selv!

Slik styler du de flotte seilerskoene

Menn kan kombinere seilersko i sommermånedene med chinoshorts eller cargoshorts. En hvit poloskjorte passer godt til dette antrekket, eller hvis du vil at antrekket skal være mer elegant, passer også en skjorte. Seilsko kan også kombineres med lange bukser: Du kan for eksempel velge klassiske chinobukser eller stoffbukser for en elegant look. For en kul look med seilersko kan du velge jeans. Med en blå genser og tilbehør som solbriller og et skinnbelte kommer sjømannslooken enda bedre frem!

Kvinner kan også style seilerskoene på forskjellige måter! Med chinos eller stoffbukser for damer og en enkel bluse du kan lage en vakker hverdagslook som til og med passer for kontoret. En strandkjole eller en jerseykjole ser også bra ut sammen med seilersko. Den sommerlige looken kan krydres opp, med en hatt og solbriller og fine smykker. Kombiner båtskoene dine med selvtillit og sørg for en stilig sommerlook!

Bestill dine seilersko online hos ABOUT YOU

Hos ABOUT YOU finner du et stort utvalg av flotte seilersko for både damer og herrer. De vanntette seilerskoene finnes i ulike design og snitt. Enten klassiske båtsko eller stilige skinnsko for en bytur: I ABOUT YOU sin nettbutikk finner du de populære båtskoene for enhver smak - ta en titt selv og kjøp dine nye seilersko med sklisikre såler online i dag!