Gå til hovedinnhold

NIKE Air Force – en favoritt i nesten 2000 varianter

NIKE Air Force gir stilgaranti blant sporty fritidssko og er kongen blant joggesko. Alle kjenner joggeskoen med den berømte Swooshen. Joggeskoene finnes i nesten alle skoskap og er en av de mest populære skoene i verden. Swooshen er det unike symbolet til sko- og sportsutstyrsprodusenten NIKE. Joggeskoen, som har vært kjent i mange år, er nå tilgjengelig i nesten 2000 forskjellige versjoner - det umiskjennelige designet gjør NIKE Air Force til tidenes bestselgende sportssko, blant både kvinner menn og barn. Ta en titt på det store utvalget av Nike Air Force sneakers og velg riktig modell blant våre mange design. Her finner du alltid en joggesko til damer og herrer i den rette størrelsen!

Hverdagsskoen med luftfylt mellomsåle

Historien til NIKE Air Force begynte i 1982, da Bruce Kilgore, en designer og tidligere skulptør, opprettet Air Force 1 for det amerikanske sportsmerket. Bruce Kilgores sko var opprinnelig en basketballsko som ga et helt nytt nivå av demping takket være NIKE Air-teknologien som ble brukt for første gang. For basketballproffer ble joggeskoen med luftfylt mellomsåle og sidepolstring snart uunnværlig. Idrettsutøvere var veldig entusiastiske over denne modellen fordi denne basketballskoen beskyttet dem mot skader under den konstante blandingen av sprett og støt og kunne forbedre ytelsen deres på banen. I løpet av tiårene økte etterspørselen etter Air Force 1 ikke bare som basketballsko, men også som fritidssko. Som et resultat har NIKE gjentatte ganger utviklet nye stiler for kultskoen gjennom årene og inspirert sneaker-fans med friske funksjoner, nye materialmikser og spennende varianter og farger. Air Force fra NIKE er rett og slett en sko for evigheten. Den gang som nå, bruker motebevisste mennesker og trendsettere disse skoene over hele verden. Idrettsutøvere, musikere og Hollywood-stjerner kombinerer antrekkene sine med disse joggeskoene. Høye, lave eller middelshøye sneakers? NIKE Air Force er tilgjengelige i mange forskjellige varianter.

The Air Force Shadow - NIKEs oppgradering av en klassiker

NIKE Air Force Shadow for kvinner og menn kommer i stilige fargekombinasjoner som en ny og spennende utgave. Joggeskoens skummellomsåle og rillede yttersåle sørger for at skoen er lett, fleksibel og komfortabel. Den umiskjennelige formen har holdt seg den samme gjennom årene. Med den samme legendariske formen som den originale Air Force 1 og en litt større mellomsåle, spiller denne basketballskoen med proporsjoner og er likevel en ekte NIKE Air Force. Du får Air Force Shadow fra NIKE i lyse toner som rosa, blått og gult sammen med hvitt. Det spesielle med Air Force og dens teknologi er den klassiske snøringen og en kontinuerlig plattformsåle, som gjør at du ser høyere ut og bena ser litt slankere ut. Blandingen av skinn og syntetiske materialer er behagelige på huden. Til slutt kompletteres modellen med sine maljer, og det umiskjennelige Swoosh-designet. Oppdag mange varianter og bestill nye og kule Nike Air Force på nett i dag! Ta gjerne en titt på våre andre Nike Air-versjoner og oppdag det store utvalget av de mest populære joggeskoene for damer og menn.