Gå til hovedinnhold

Høstjakker

Høstjakker – slik beskytter du deg mot dårlig vær

Sommeren er over og temperaturene synker merkbart. Selv om den gylne høsten fortsatt kan ha mange vakre dager, bør en elegant høstjakke ikke mangle i garderoben. Den er vindtett og varmer perfekt. Noen modeller, avhengig av materialet, tilbyr også beskyttelse mot regn. Parkasen er fantastisk komfortabel og ukomplisert. Den er kun lett fôret og derfor lite tyngende. Menn foretrekker parkas i oliven eller brun, for kvinner kan den godt være litt mer uvanlig og fargerik. Takket være det lange snittet beskytter den også lårene dine mot kulde. Utstyrt med en avtakbar hette, vil hodet alltid holdes varmt. Bomberjakker laget av slitesterkt nylon er perfekte for å holde unna en liten regnskur. Du kombinerer dem uformelt med jeans og ankelstøvletter. En avslappet stil som fungerer utmerket i hverdagen.

Høstjakker – slik styler du deg på kjølige dager

En titt på himmelen kan fort fortelle deg at du ikke vil komme deg på jobb uten en regnjakke uskadd. Denne høstjakken må dessverre brukes ofte på våre breddegrader. Den kommer i dempede farger og passer perfekt til business-antrekket ditt. Vil du bringe litt godt humør til en trist regnværsdag, velger du en fargerik modell. Klassikeren i solgul er like populær som den himmelblå versjonen med søte prikker. Stilige dongerijakker eller skinnjakker er veldig populære, spesielt på varme dager. Den sommerlige maxikjolen passer til høsten med en strikket genser, og den uformelle jakken i blå dongeri runder av looken på en casual måte. Høstjakkene er ekte allroundere. De passer til hverdagsantrekket ditt så vel som til festantrekk.

Jakker til høsten – la oss dra på friluftseventyr

Hvis du liker å være i naturen, kan du velge en sporty softshell- eller hardshelljakke. Softshelljakker puster ekstremt godt og sørger for at iskald vind ikke kan komme inn til kroppen din. Denne jakken er uunnværlig når du skal ut og løpe på høsten. Hvis du trenger regnbeskyttelse, bør du velge en hardshelljakke. Disse er vanntette, men ikke så elastiske som softshelljakker og derfor ikke like godt egnet til sportsaktiviteter. Lette, tidløse boblejakker eller dunjakker for høstdager er en uunnværlige og passer til enhver trend. I tillegg til den perfekte bærekomforten og dens funksjonelle egenskaper, scorer høstjakken også høyt når det kommer til stil.