Gå til hovedinnhold

Jumpsuits – statementplagg til forskjellige anledninger

Elegant eller sporty, leken eller glamorøs: en jumpsuit kan gjøre alt en kjole kan og er like enkel å ha på seg som favorittjeansen sin. Ikke rart at jumpsuits viser seg å være et alternativ til festlige aftenkjoler og cocktailkjoler nyter økende popularitet! Men også som en koselig onesie for koselige kvelder på sofaen eller som en luftig drakt for den varme årstiden, fungerer disse utmerket. Hvorvidt utseendet er mer elegant eller uformelt avhenger i hovedsak av materialene som brukes og detaljene. Felles for alle jumpsuits for damer er det karakteristiske snittet: toppen og buksene er laget i ett - akkurat som badedrakter eller bodyer. Fordelen er åpenbar: Du trenger ikke lete lenge etter passende kombinasjoner, siden du allerede har funnet antrekket ditt med ett enkelt klesplagg.

Heldresser, jumpsuits, overalls – utvalget er stort

Hvilken jumpsuit som passer for hvilken anledning avhenger ikke bare av din personlige smak, men også av været og kleskoden. Heldresser med korte bukseben passer kanskje ikke inn på kontoret, men fungerer flott på stranden eller på en spontan grillfest. I tillegg til det luftige snittet med korte ermer eller tynne stropper, er disse plaggene laget av pustende og lette stoffer som bomull og viskose for å tilby deg maksimal komfort på varme dager. Fargerike modeller med trykk med blomstermotiver, striper eller prikker sørger virkelig for vårfølelse. De fleste plaggene har en elastisk linning for å gjøre dem lettere å ta på seg, samtidig som de gir plagget en definert og feminin silhuett. Gjør antrekket komplett med en solhatt eller caps og sneakers eller sandaler med riemer og ferieantrekket ditt er perfekt. Hvis du også ønsker å bruke den sommerlige jumpsuiten på kontoret, så velg en ermeløs versjon med lange ben og kombiner den med en blazer i lin, ballerinasko eller flate pumps.

En tid til å ha det ekstra koselig

I den kalde årstiden vil fluffy jumpsuits laget av strikk eller velur skjemme deg bort med en ekstra porsjon komfort. Noen ganger minner plaggene, som ofte har et fargerikt mønster, om en kombinasjon av norske ullgensere og sparkedrakt – og det med god grunn: Akkurat som sparkedressene for babyer, forhindrer disse jumpsuitene at det blir kalt der genseren til vanlig slutter og buksen begynner. Så hvis du liker det varmt og koselig, er en onesie det riktige valget. De er enda mer behagelige når de har en myk hette! De fleste design har praktiske glidelåser slik at du raskt kan ta dem av og på deg. Elastiske ribbestrikkede lommer på ben og ermeender avrunder den hverdagslige looken. En klar favoritt for å slappe av og chille i!

Elegante jumpsuits laget av utsøkte materialer

Jumpsuits designet for festlige anledninger laget av sateng, silke eller fint lurex-garn er stilige og gir selvtillit, noe som gjør dem til DET stilige og trendy alternativet når det kommer til kveldsgarderoben. De er vanligvis figurnære, ermeløse og kommer i klassiske farger som svart, midnattsblå, signalrødt eller sølv. Detaljer som blonder, gjennomsiktige seksjoner, edelstener, paljetter og broderi understreker det luksuriøse utseendet til festligere jumpsuits. Tilbehør og sko bør også passe for anledningen: høye hæler og sandaler med stiletthæl vil være et godt valg. En liten clutch i metalstil imponerer både som en praktisk hjelper og som en glamorøs eyecatcher. Nå mangler det bare smykker som matcher den nye jumpsuiten din, og festen kan begynne. Sjekk ut de kule heldressene og jumpsuitene i ABOUT YOU sin nettbutikk og bestill en av modellene hjem til deg. I nettbutikken tilbyr vi et stort utvalg av ulike modeller med alle slags design og farger.