Gå til hovedinnhold

Cardigans

Cardigans: Stilige i både oversized, midi og boxy-fit

Cardigans er en flott oppfinnelse: Cardigans kan erstatte en jakke, får deg til å se slankere ut og piffer opp looken din mange hakk. Cardigans er dessuten også «inn» gjennom hver sesong hele året. Her får du vite hva du bør se etter når du skal velge ditt koselige klesplagg og for hvem cropped cardigans også fungerer. Kjøp en ny cardigan for damer på nett i dag og bla gjennom de elegante modellene selv.

For mer varme: oversized cardigans og strikkekåper

Vinteren er akkurat det rette tidspunktet for å få en pangstart med din nye cardigan. Et oversized snitt er fortsatt et godt valg og setter klassisk finstrikk til sidelinjen. Så ikke vik unna omfangsrike materialer og design. Tykk chunky cardigan for kvinner laget av ull? Kom med det! Det er en investering, men det er verdt det: du kan være sikker på at du får god varme og en eksklusiv look i dette plagget. Siden cardigans runder av en look med mange lag på en flott måte, kan du også velge en lengre variant: hva med en strikket kåpe for damer? De utfolder sitt fulle potensial når du bruker en litt kortere kjole eller ett skjørt under. En slik lang cardigan, som virkelig skinner med sin lengde, bør bæres så åpen som mulig. Pass på at den rette looken ikke går tapt. Rene design som kommer uten knapper, lappede lommer eller belter passer ideelt for høye damer. Cardigans med puffermer er kronen på verket. Det sier seg selv at blikket automatisk rettes mot overkroppen din. Kombiner maksimalt ett halssmykke som ligger over kragebeinet med ullvidunderet ditt. Hvis du ikke vil liker følelsen av strikk på huden, er det ideelt å ha på seg en tynne genser under. Det beste er om denne genseren har en rund hals eller turtleneck. Sørg også for å velge et plagg med elastan - på denne måten er materialet stretchy, kroppsnært og fremhever figuren din på en sexy måte. Du kan også være dristig når det kommer til mønster og farge: Cardigans tåler sterke farger. Enten ensfarget i lyse nyanser som rosa, himmelblå og gull, eller color-block varianten - nøkkelen til et kult antrekk er helt klart en cardigan.

Med cardigans kan du både fremheve og skjule

Fashionistaer med litt større kurver foretrekker å velge en litt kortere en: midi-lengden er ideell for disse damene, spesielt hvis du vil dekke til en litt større rumpe. Cardiganen slutter omtrent midt på låret. Hvis du bruker den med et belte, fremhever du midjen, balanserer utseendet på en smart måte og du kan vise fram jakken din som en blazererstatning på kontoret. Hvis du lar cardiganen være åpen, vil den la deg virke høyere. Du kan også velge en kortere cardigan, hvis du vil dekke til en liten mage. Da går favoritten din cirka til hoftene og du kan godt gå med dem lukket. Som kontrast er det fint å ha på seg bukser med rette ben eller et plisséskjørt.

Cropped eller boxy-fit: Cardigans som slipper luft inn på huden

Begynner du sakte å drømme om sommer og sol? Du kan i hvert fall gjøre garderoben din klar allerede: vi kommer til å se mange cardigans med boxy fit i den varme årstiden. Dens passform og den korte lengden til midjen gir deg et dynamisk, friskt utseende. Den passer bra til damer med lange ben, som kan vises fram perfekt med skinny-jeans eller under et maxiskjørt. På toppen av disse underdelene vil en cardigan med boxy fit smigre kroppen din. Det samme gjelder en cropped cardigan, disse er nesten lik en bolero når det gjelder lengde og de ser spesielt bra ut i kombinasjon med en kjole. I tilfelle det blir for kaldt på hagefesten om kvelden, bør du absolutt ha med deg denne modellen. Som den siste trendy varianten presenterer vi cardiganen uten ermer. Som den seriøse broren til den lange vesten, presenterer den seg litt mer konservativt med en bluse eller tunika og er derfor en ideell kandidat for å komplementere kontorantrekket ditt. Er du i humør for en ny cardigan nå? I ABOUT YOU sin nettbutikk finner du et stort utvalg av kule cardigans og strikke kåper. Bare bestill en modell i dag og se de kule designene selv.