Gå til hovedinnhold

Baggy jeans – uformelle, moderne og komfortable

Hvis du liker uformell og avslappet hverdagsmote, bør du ikke gå glipp av baggy jeans. Komfortable snitt møter høy kvalitet, nye trendy design og mange forskjellige farger – resultatet er bukser som gir mye variasjon i enhver garderobe og er det perfekte grunnlaget for looks med mange fasetter. Disse attraktive dongeribuksene var trendy allerede på 90-tallet. I henhold til regelen om at enhver motetrend til slutt vil bli hip igjen, feirer den nå sitt comeback og er det ideelle valget for alle som liker sporty, komfortabel mote. De posete buksene er det motsatte av skinny-jeans og imponerer først og fremst med sitt bredere snitt. De sitter vanligvis lavt på hoftene og når godt over anklene, og derfor omtales de ofte som saggy pants. Baggy jeans anses upretensiøse og uformelle og utstråler samtidig kulhet. Oppdag de stilige buksene i nettbutikken og kjøp en av modellene fra vårt utvalg i dag.

Baggy jeans med spennende detaljer

De nytolkede baggy jeansene hyller skaterstilen på 90-tallet. Takket være det brede bensnittet er de nesten like komfortable som joggebukser, men samtidig imponerer de med kvaliteten og sofistikert denim. Typisk for jeans, finnes det også her ingen grenser for forskjellige variasjoner. Tallrike detaljer gjør hver bukse til noe helt spesielt. Hvis du liker det enkelt og tidløst, kan du velge en modell i sort eller indigo. Baggy jeans med et brukt utseende, gir hvert par jeans et individuelt uttrykk og er litt mer iøynefallende. Ytterligere detaljer kan for eksempel være utskjæringer eller slitte elementer. Den populære used effekten oppnås gjennom rue eller åpne områder på overmaterialet. Disse buksene har vanligvis også front- og baklommer der du kan oppbevare smarttelefonen, lommeboken eller nøklene dine. Mens noen jeans er utstyrt med knapp og glidelås foran, har andre et behagelig elastisk bånd som tilpasser seg din individuelle midjeomkrets for maksimal komfort. Dekorative sømmer og detaljer er ytterligere høydepunkter som kan sette aksenter.

Oversized jeans for et trendy antrekk

Baggy jeans passer til nesten alt garderoben din har å tilby, men én ting bør vurderes: de egner seg kun i begrenset grad som klesplagg for formelle, festlige anledninger – de er rett og slett alt for kule til det. Hvis du likevel vil tørre å bryte stilen, er det best å gå for en modell med mørk farge og uten den såkalte used-look og kombinere den med en blazer eller jakke. Til alle andre hverdagslooker er buksene derimot et virkelig must-have og takket dongeristoffet, kan buksene kombineres med alt. Baggy jeans for menn fungerer ikke bare bra med en topp eller t-skjorte, men kan også kombineres med en < a href= "/c/herre/klaer/shirts/poloskjorter-20957">poloskjorte, tynn genser eller hettegenser. En tykkere genser eller enkel ullgenser harmonerer også perfekt med disse uformelle buksene. Baggy jeans for kvinner er like allsidige og blir stadig integrert i forskjellige stiler. En populær trend er for eksempel å bruke en crop top copped topp med baggy jeans. Kontrasten mellom den korte toppen og de robuste buksene understreker midjen og setter den feminine silhuetten perfekt i midtpunktet. I utgangspunktet, hvis oversize-jeansene er spesielt brede, kan toppen være litt smalere og mer figurnær.

Baggy jeans er lettstelte og robuste

I tillegg til den flotte og populære stilen, har denimbukser en annen avgjørende fordel: de er ekstremt robuste og enkle å ta vare på. Siden de for det meste er laget av bomull er de enkle å vaske og slitesterke. Bruken av elastan, et stretchstoff, gir sammen med det brede snittet meget god komfort. Mens smale passformer raskt kan legge press på mage, hofter eller lår og ikke alltid har en positiv effekt på figuren, er bukser med et løst snitt de perfekte følgesvennene gjennom hverdagen. Kul stil, kvalitet, slitestyrke og bevegelsesfrihet - baggy jeans er en ekte allrounder. Bla gjennom nettbutikken vår og oppdag de mange nye forskjellige designene til baggy jeans og kjøp en kul modell i din størrelse. ABOUT YOU har et stort utvalg av nye modeller, blant dem er det garantert også en modell som passer deg!